Μόντριτς: «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το φαβορί με την Λίβερπουλ»

Ο Λούκα Μόντριτς δήλωσε έκπληκτος που η Λίβερπουλ είναι τόσο μακριά από την κορυφή στην Premier League και ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να αντεπιτεθεί, όμως ελπίζει να μην το κάνει απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης

Μόντριτς: «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το φαβορί με την Λίβερπουλ»

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Λίβερπουλ την Τρίτη (21/2, 22:00) για τους «16» του Champions League, με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες για τρίτη συνεχή χρονιά και τέταρτη τα τελευταία πέντε χρόνια.

Ο Λούκα Μόντριτς γνωρίζει πολύ καλά την προσεχή αντίπαλο των πρωταθλητών Ευρώπης και στις δηλώσεις του ενόψει του ματς μίλησε για την κατάσταση που βρίσκονται οι δύο φιναλίστ του περσινού τελικού:

«Είμαι πραγματικά έκπληκτος που η Λίβερπουλ είναι τόσο μακριά από την κορυφή στην Premier League αλλά μπορούν να πουν και αυτοί το ίδιο για εμάς αυτήν την στιγμή στην La Liga. Επομένως, δεν λέω τίποτα.

Βλέποντας την ομάδα της Λίβερπουλ, ξέρουμε ότι μπορούν να αντιδράσουν ανά πάσα στιγμή και να αντεπιτεθούν στην σεζόν. Ελπίζω ότι δεν θα το κάνουν στα δύο μεταξύ μας παιχνίδια αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι.

Παρά την κατάσταση που βρίσκονται στα πρωταθλήματά τους, το Λίβερπουλ-Ρεάλ είναι ένα από τα μεγαλύτερα σόου που μπορεί να προσφέρει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Είναι κρίμα που η κλήρωση μας έφερε αντιμέτωπους τόσο νωρίς στην διοργάνωση γιατί θα ήταν ένας σπουδαίος τελικός.

Όσον αφορά το πρώτο παιχνίδι, θεωρώ ότι το κλειδί θα είναι οι άμυνες. Δεν βλέπω πολλά γκολ στο παιχνίδι. Θα είναι πιθανότατα δύο ισορροπημένα ματς αλλά βλέπω την Ρεάλ σαν φαβορί και θα πάμε στο Άνφιλντ για την νίκη.

Δεν έχει πλέον σημασία αν παίζεις το πρώτο ματς εντός ή εκτός αφού δεν μετρούν τα εκτός έδρας γκολ. Αλλά πάντα προτιμώ να έχω την ρεβάνς στην έδρα μας γιατί έχουμε δει πως επηρεάζει ο κόσμος τέτοια παιχνίδια».