Λίβερπουλ: Αμφίβολος ο Νούνιες με Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Ντάργουιν Νούνιες είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση της Λίβερπουλ την Ρεάλ Μαδρίτης στο Άνφιλντ το βράδυ της Τρίτης (19/2) για το Champions League.

Λίβερπουλ: Αμφίβολος ο Νούνιες με Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Ντάργουιν Νούνιες αποχώρησε κατά τηn διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου της νίκης της Λίβερπουλ με 2-0 επί της Νιούκαστλ το Σάββατο, αφού προσγειώθηκε βαριά στον ώμο του.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο St James' Park με ένα εμφατικό τελείωμα, πρόκειται να υποβληθεί σε εξέταση για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

"Τα άσχημα νέα είναι ότι ο Ντάργουιν έχει κάτι στον ώμο του, οπότε θα πρέπει να δούμε", δήλωσε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ.

"Έπρεπε να αποχωρήσει με αυτό το πρόβλημα και χρειαζόμαστε περαιτέρω αξιολόγηση. Δεν γνωρίζω (την έκταση) αυτή τη στιγμή. Αυτή τη στιγμή είναι επώδυνο. Ελπίζω να είναι απλά επώδυνο και τίποτα περισσότερο".

Για την σημασία της νίκης που έφερε την Λίβερπουλ σε απόσταση έξι βαθμών από την τέταρτη Νιούκαστλ με ένα παιχνίδι λιγότερο, ο Κλοπ πρόσθεσε: "Τεράστια, τεράστια, τεράστια, αλλά δεν είμαστε σε θέση να έχουμε μεγάλο στόμα και να λέμε "είμαστε εδώ".

"Είναι προφανές ότι βρισκόμαστε σε καλύτερη θέση από ό,τι ήμασταν πριν από μερικές εβδομάδες, αλλά έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης και πρέπει να δείξουμε συνέπεια. Επόμενο παιχνίδι η Ρεάλ Μαδρίτης, οπότε πρέπει να ανακάμψουμε και να πάμε για αυτό".

Αν ο Νούνιες δεν καταφέρει να αναρρώσει εγκαίρως για να αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης, τότε ο Κλοπ θα κληθεί να επιλέξει ανάμεσα στον Ντιόγκο Ζότα και τον Ρομπέρτο Φιρμίνο για να καλύψουν το κενό, οι οποίοι πρόσφατα επέστρεψαν στην δράση.