Πέρισιτς: Προειδοποιεί την Μίλαν ενόψει της ρεβάνς - «Στο Λονδίνο θα είναι αλλιώς»

Η Μίλαν κατάφερε να κερδίσει την Τότεναμ στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Champions League, καθώς ο Μπραχίμ Ντίαζ πέτυχε το νικητήριο γκολ στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου. Ο ακραίος επιθετικός των Σπερς, Ιβάν Πέρισιτς, έστειλε τώρα προειδοποίηση στους Ροσονέρι ενόψει της ρεβάνς.

Πέρισιτς: Προειδοποιεί την Μίλαν ενόψει της ρεβάνς - «Στο Λονδίνο θα είναι αλλιώς»

Η Μίλαν τα κατάφερε καλά να περιορίσει την Τότεναμ στο Σαν Σίρο και χάρη στο εκπληκτικό κορεό των οπαδών πριν από την σέντρα, οι παίκτες ήταν έτοιμοι για το έργο τους. Ο Μπραχίμ Ντίαζ άνοιξε νωρίς το σκορ και με εντυπωσιακή εμφάνιση εξασφάλισε ότι η εστία των ιταλι έμεινε ανέπαφο.

Αν και θα μπορούσε να είχε γίνει το 2-0, οι Ροσονέρι θα πάνε τώρα στο Λονδίνο για το δεύτερο παιχνίδι με ένα ελαφρύ πλεονέκτημα. Μιλώντας στο Sky Italia, ο Πέρισιτς μοιράστηκε τις σκέψεις του για την ήττα και έστειλε μια προειδοποίηση στη Μίλαν.

«Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά σε 80.000 ανθρώπους. Η Μίλαν τα πήγε καλά, αλλά θα είναι διαφορετικά στο Λονδίνο. Δεν δείξαμε την αξία μας, μας έλειψε κάτι στο τελευταίο τρίτο και ελπίζουμε να επανορθώσουμε. Ο Κόντε; Όλοι γνωρίζουν πώς δουλεύει. Ήταν δυνατός ως παίκτης και τώρα είναι και δυνατός προπονητής», δήλωσε.

Η Τότεναμ θα έχει τον Πιερ-Εμίλ Χόιμπεργκ πίσω για το παιχνίδι, κάτι που αποτελεί μεγάλη ώθηση για την ίδια, αλλά η Μίλαν πιθανότατα θα έχει στην διάθεσή της μέχρι τότε τόσο τον Ισμαέλ Μπενασέρ όσο και τον Φικάγιο Τομόρι. Μάλιστα, ο τελευταίος έχει ήδη επιστρέψει και αναμένεται να ξεκινήσει κόντρα στη Μόντσα.