Ιμπραΐμοβιτς: «Η Μίλαν πρέπει να απολαύσει αυτήν την φανταστική βραδιά αλλά να μείνει συγκεντρωμένη»

Ο επιθετικός της Μίλαν, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, προέτρεψε τους συμπαίκτες του να αδράξουν την ευκαιρία σε μια "φανταστική" βραδιά κάτω από τα φώτα του Champions League.

Ιμπραΐμοβιτς: «Η Μίλαν πρέπει να απολαύσει αυτήν την φανταστική βραδιά αλλά να μείνει συγκεντρωμένη»

Η Μίλαν θα αντιμετωπίσει την Τότεναμ στους "16" του Champions League, όπως ακριβώς και την σεζόν 2010-11, ελπίζοντας αυτή τη φορά σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα στην ισοπαλία, δεδομένου ότι η Τότεναμ κέρδισε 1-0 συνολικά πριν από 11 χρόνια.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν θα είναι διαθέσιμος για το αποψινό παιχνίδι, καθώς έμεινε εκτός αποστολής για το Champions League έπειτα από οκτώ μήνες απουσίας μετά την χειρουργική επέμβαση που είχε υποβληθεί, και μίλησε στο Milan TV πριν από το παιχνίδι.

"Αυτές οι βραδιές είναι φανταστικές, η Μίλαν έχει μεγάλη ιστορία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το βλέπεις στους οπαδούς, είναι κάτι το ιδιαίτερο. Δεν έχουν όλοι την ευκαιρία να παίξουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά είναι μια φανταστική στιγμή που πρέπει να την απολαύσεις και ταυτόχρονα να μείνεις συγκεντρωμένος", είπε.

"Κάθε παιχνίδι που έρχεται είναι πάντα ένα νέο παιχνίδι, δεν μπορείς να το συγκρίνεις με το προηγούμενο παιχνίδι ή με άλλες ομάδες: όλα μπορούν να συμβούν, πρέπει να πιστεύεις στο παιχνίδι που έρχεται γιατί υπάρχουν μικρές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά".