Καλούλου: «Ο Κέιν δεν θα με κρατήσει ξάγρυπνο σήμερα - Ψέματα τα περί κακού κλίματος στα αποδυτήρια»

Ο αμυντικός της Μίλαν, Πιερ Καλούλου, χαρακτήρισε τις φήμες για ένταση στα αποδυτήρια ως «fake news» και επέμεινε ότι η σκέψη  ότι θα αντιμετωπίσει τον Χάρι Κέιν δεν θα τον κρατήσει απόψε (13/2) ξάγρυπνο.

Καλούλου: «Ο Κέιν δεν θα με κρατήσει ξάγρυπνο σήμερα - Ψέματα τα περί κακού κλίματος στα αποδυτήρια»

Η Μίλαν δεν είχε το καλύτερο ξεκίνημα στο 2023 και οι εικασίες άρχισαν να διαδίδονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για πιθανές εσωτερικές διαμάχες στην ομάδα λόγω του κακού σερί αποτελεσμάτων που κορυφώθηκε με επτά αγώνες χωρίς νίκη.

Ο αρχηγός Νταβίντε Καλάμπρια ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει εκ μέρους της ομάδας και δημοσίευσε ένα μήνυμα στο Instagram του για να αντιμετωπίσει κάποιες από τις ιστορίες που είχαν στόχο την ομάδα, αναφερόμενος σε αυτές ως «αμέτρητα ψέμματα».

Ο Καλούλου παραχώρησε συνέντευξη στη SportMediaset την παραμονή του αγώνα με την Τότεναμ για την πρώτη αναμέτρηση των «16» του Champions League.

Σχετικά με τον αγώνα: «Θέλουμε να περάσουμε στα προημιτελικά. Θα είναι ένας δύσκολος και σκληρός αγώνας, αλλά έχουμε προετοιμαστεί καλά».

Για την αλλαγή σχηματισμού και την άμυνα με τριάδα: «Αλλάζει η αμυντική συμπεριφορά, ενώ στη φάση του χτισίματος το κάναμε πάντα με τρεις παίκτες».

Για την ευελιξία του: «Είναι ένα από τα δυνατά μου σημεία. Θέλω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στον αγωνιστικό χώρο και να βρίσκομαι στο κορυφαίο επίπεδο».

Για την αμυντική φάση: «Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι τα πράγματα πάνε καλύτερα. Τότε δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στον σχηματισμό ή στη συμπεριφορά μας που αλλάζει. Ή ίσως έχουμε και λίγη τύχη. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πηγαίνουν καλύτερα και επομένως και τα αποτελέσματα είναι καλύτερα».

Σχετικά με το κλίμα στα αποδυτήρια: «Έχουν βγει πολλά πράγματα στη δημοσιότητα, είναι όλα fake news. Είναι απλά κουτσομπολιά, δεν ξέρω από πού προέρχονται αυτές οι φήμες».

Για την πιθανότητα να πετύχει γκολ: «Αν υπάρχει η ευκαιρία, θα το κάνω. Ο καθένας έχει το δικό του ρόλο».

Για τον Χάρι Κέιν: «Αν θα κοιμηθώ πριν τον αντιμετωπίσω; Πάντα κοιμάμαι πριν παίξω (γέλια)».