Κόντε: «Από τις καλύτερες στον κόσμο η Μπαρτσελόνα, ξέρω ότι θα υποφέρουμε»

Πλέκοντας το εγκωμιο της Μπαρτσελόνα και τονίζοντας ότι η Τσέλσι θα υποφέρει εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής των Λονδρέζων Αντόνιο Κόντε.

Κόντε: «Από τις καλύτερες στον κόσμο η Μπαρτσελόνα, ξέρω ότι θα υποφέρουμε»

Η Τσέλσι θα ψάξει το τέλειο παιχνίδι για να περάσει αλώβητη από το Καμπ Νου παίρνοντας το εισιτήριο για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ από τα χέρια της Μπαρτσελόνα, με τον Αντόνιο Κόντε να εγκωμιάζει τους Καταλανούς, γνωρίζοντας ότι οι «μπλε» θα δεινοπαθήσουν.

«Όταν έχεις αντίπαλο την Μπαρτσελόνα, την οποία θεωρώ μία από τις καλύτερες του κόσμου, και θέλεις να έχεις ελπίδες να κερδίσεις το ματς, πρέπει να κάνεις ένα τέλειο παιχνίδι. Αν κάνουμε ένα λάθος, θα το πληρώσουμε. Φυσικά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (1-1) δίνει το πλεονέκτημα στην Μπαρτσελόνα, αλλά την ίδια στιγμή ξέρουμε καλά τη φιλοσοφία της.

Σίγουρα θα θέλουν να κάνουν το παιχνίδι τους, να σκοράρουν και να κερδίσουν. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό.Πρέπει να ξεκινήσουμε με μεγάλη αυτοσυγκέντρωση, να έχουμε το μυαλό μας στον αγωνιστικό χώρο κάθε λεπτό του αγώνα και να γνωρίζουμε ότι θα υπάρξουν στιγμές που θα υποφέρουμε. Όχι μόνο η Τσέλσι, κάθε ομάδα που αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα πρέπει να είναι προετοιμασμένη στο ενδεχόμενο ότι θα υποφέρει».