Ντι Φραντσέσκο : «Θέλω να συνεχίσω να ονειρεύομαι με αυτή την ομάδα»

Ο προπονητής της Ρόμα έτρεξε προς τα αποδυτήρια του Olimpico, ενώ πρίν είχε αγκαλιάσει τα μέλη του τεχνικού προσωπικού του και μερικούς παίκτες στον πάγκο.

Ντι Φραντσέσκο : «Θέλω να συνεχίσω να ονειρεύομαι με αυτή την ομάδα»

Ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο μετά το τέλος του αγώνα και έχοντας πάρει την πρόκριση στους «8» του Champions League δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του. Ο προπονητής της Ρόμα έτρεξε προς τα αποδυτήρια του Olimpico, ενώ πρίν είχε αγκαλιάσει τα μέλη του τεχνικού προσωπικού του και μερικούς παίκτες στον πάγκο.

Ο ίδιος δήλωσε : «Η ομάδα μου έπαιξε καλά και παρουσίασε ένα προσεκτικό παιχνίδι. Ήμασταν καλοί στο να μην δίνουμε χώρους τον αντίπαλο. Στο πρώτο παιχνίδι κάναμε κάποια λάθη, αυτή τη φορά όχι».

«Παίξαμε ένα παιχνίδι για άνδρες, έναν αγώνα σαν ομάδα. Τώρα μπορούμε να ονειρευτούμε», ενώ τόνισε «Οι παίκτες μου δεν έχουν συνηθίσει να παίζουν αποφασιστικά παιχνίδια. Όσο για την τακτική πτυχή του αγώνα, θα πρέπει να δώσω μια υψηλή βαθμολογία σε όλους»

Η Ρόμα πέρασε στους προημιτελικούς του Champions League, αλλά ο Ντι Φραντσέσκο έχει μεγάλα όνειρα για την ομάδα του: «Θέλω να συνεχίσω να ονειρεύομαι με αυτή την ομάδα. Να ζήσω βραδιές όπως αυτή, που χαρίζουν μεγάλες συγκινήσεις. Η ατμόσφαιρα του γηπέδου ήταν υπέροχη. Δεν θα ήθελα να αποφύγω καμία ομάδα ιδιαίτερα στην επόμενη φάση. Θα ήθελα να αποφύγω μόνο το φόβο, η Ρόμα δεν πρέπει να φοβάται κανέναν».