Stop της UEFA στους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα

Η UEFA εμποδίζει τους πρωταθλητές Σερβίας να παραχωρήσουν εισιτήρια σε οπαδούς τους για τα επόμενα δύο, εκτός έδρας, ευρωπαϊκά ματς.

Stop της UEFA στους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα

Απαγόρευση στον Ερυθρό Αστέρα να πουλήσει εισιτήρια στους οπαδούς του για τα επόμενα δύο εκτός έδρας ματς του Champions League επέβαλλε η UEFA.

Αυτό συνέβη λόγω των φασαριών που προκλήθηκαν στη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα των play off της διοργάνωσης με την Σάλτσμπουργκ, τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας.

Η ομάδα του Βελιγραδίου κατηγορήθηκε για πολλές παραβάσεις, συμπεριλαμβανομένης και της εισβολής οπαδών, οι οποίοι επίσης άναψαν καπνογόνα, μετά την «επιστροφή» της ομάδας από το εις βάρος της 0-2 σε 2-2, αποτέλεσμα που της χάρισε το «εισιτήριο» για τους ομίλους του Champions League.

Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA επίσης επέβαλλε και πρόστιμο ύψους 30.000 στον Ερυθρό Αστέρα, ενώ διέταξε τους Σέρβους να έρθουν σε επικοινωνία με τους Αυστριακούς εντός των προσεχών 30 ημερών προκειμένου να πληρώσουν τις ζημιές που προκάλεσαν οι οπαδοί του στην Red Bull Arena.

Οι φίλοι του συλλόγου δεν θα μπορέσουν να αγοράσουν εισιτήρια για τα εκτός έδρας ματς του 3ου ομίλου με την Παρί Σεν Ζερμέν στις 3/10 και με την Λίβερπουλ στις 24/10.