Νάγκελσμαν: «Η τέλεια διαδρομή μας στους ομίλους δεν ανταμείφθηκε στην κλήρωση»

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, τόνισε ότι η ομάδα του δεν στάθηκε τυχερή στην κλήρωση για τους «16» του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν.

Νάγκελσμαν: «Η τέλεια διαδρομή μας στους ομίλους δεν ανταμείφθηκε στην κλήρωση»

Η κληρωτίδα του Champions League μας επεφύλασε ένα πολύ "δυνατό" ζευγάρι, στην φάση των «16» της διοργάνωσης, με τον προπονητή των Βαυαρών να τονίζει την ατυχία της ομάδας του στη κλήρωση.

Οι δηλώσεις του:

«Έχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Μας συνέβη ήδη στη φάση των ομίλων, όταν αντιμετωπίσαμε τρομερούς αντιπάλους, αλλά ήμασταν πρώτοι. Η τέλεια διαδρομή μας δεν ανταμείφθηκε.

Όμως και η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έχασε την πρώτη θέση στον όμιλό της την τελευταία αγωνιστική, δεν θα πρέπει να είναι ενθουσιασμένη γνωρίζοντας ότι θα μας αντιμετωπίσει. Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, με παίκτες παγκόσμιας κλάσης, αλλά οι αναμετρήσεις είναι ακόμα μακριά, το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ενδιάμεσα. Όμως αυτό είναι το Champions League».

Η Μπάγερν ήταν η μόνη ομάδα που διατήρησε το απόλυτο της συγκομιδής, με έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και 18 βαθμούς, και κατέκτησε την πρώτη θέση στον 3ο όμιλο, ακολουθούμενη από την Ίντερ (10).