Ο Εμπαμπέ έσπασε ρεκόρ σκοραρίσματος του Μέσι στο Champions League!

Ο Κιλιάν Εμπαμπέ σκοράροντας κόντρα στην Γιουβέντους στο Τορίνο, στη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν (2-1) έγινε ο νεότερος παίκτης με 40 γκολ στο Champions League παίρνοντας το ρεκόρ από τον συμπαίκτη του στην γαλλική ομάδα Λιονέλ Μέσι!

Ο Εμπαμπέ έσπασε ρεκόρ σκοραρίσματος του Μέσι στο Champions League!

Στην Παρί Σεν Ζερμέν ψάχνονταν να δουν πως έγινε κι έμειναν στη δεύτερη θέση του ομίλου της μετά τη νίκη της Μπενφίκα με 6-1 στο Ισραήλ επί της Μακάμπι Χάιφα, αλλά ο Κιλιάν Εμπαπέ είχε, μετά το τέλος του αγώνα με τη Γιουβέντους έναν, προσωπικό, λόγο να νιώθει ικανοποίηση.

Με το πανέμορφο γκολ που πέτυχε στο Τορίνο ανοίγοντας το δρόμο για τη νίκη των πρωταθλητών Γαλλίας επί της «γηραιάς κυρία» (2-1) έφτασε τα 40 γκολ στο Champions League

To κατάφερε σε ηλικία 23 χρονών και 316 ημερών, γεγονός που τον καθιστά το νεότερο που έφτασε αυτόν τον αριθμό, στα χρονικά της διοργάνωσης, σπάζοντας το ρεκόρ του Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός συμπαίκτης του Γάλλου επιθετικού πέτυχε το 40ο γκολ του στο Champions League σε ηλικία 24 χρονών και 130 ημερών φορώντας την φανέλα της Μπαρτσελόνα.