Τότεναμ, Γιορίς: «Φοβηθήκαμε ότι θα χάσουμε από την Μαρσέιγ αλλά δείξαμε χαρακτήρα»

Ο Ουγκό Γιορίς πιστεύει ότι η Τότεναμ έδειξε μεγάλη προσωπικότητα στην νίκη της κόντρα στη Μαρσέιγ, παρόλο που παραδέχτηκε ότι η ομάδα του φοβόταν πως θα χάσει στο δεύτερο ημίχρονο.

Τότεναμ, Γιορίς: «Φοβηθήκαμε ότι θα χάσουμε από την Μαρσέιγ αλλά δείξαμε χαρακτήρα»

Η Τότεναμ επικράτησε με 2-1 της Μαρσέιγ για να προχωρήσει στα νοκ άουτ του UEFA Champions League, παρά το γεγονός ότι δέχθηκε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο έπειτα από την κεφαλιά του Τσανσέλ Μπεμπά στο ημίχρονο.

Ο Κλεμάν Λενγκλέ ισοφάρισε για τους Σπερς στο δεύτερο ημίχρονο πριν ο Πιέρ-Εμίλ Χόϊμπιεργκ χτυπήσει στο 95ο λεπτό για να εξασφαλίσει την πρόκριση για την ομάδατου βόρειου Λονδίνου.

Ο αρχηγός της Τότεναμ, Ουγκό Γιορίς παραδέχτηκε ότι η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα για να πάρει το αποτέλεσμα:

«Για να είμαι ειλικρινής, περιμέναμε αυτό το είδος παιχνιδιού. Ήταν ένα πολύ δύσκολο μέρος για να αντιμετωπίσουμε και νομίζω ότι δείξαμε μεγάλη προσωπικότητα.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ένα καλό παιχνίδι και ο Λενγκλέ σημείωσε ένα σημαντικό γκολ στη Γαλλία μπροστά στους Γάλλους και το γκολ του Χόιμπιεργκ είναι τόσο σημαντικό αφού επιβεβαίωσε την κορυφή του ομίλου.

Ήταν μια σκληρή βραδιά, μια μεγάλη μάχη και ακόμη πιο ψυχολογική μάχη γιατί μπορούσαμε να νιώσουμε ότι στο πρώτο ημίχρονο μια ομάδα έπαιζε χωρίς φόβο να χάσει, ήταν η Μαρσέιγ και στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε μια ομάδα που φοβόταν να χάσει και ήμασταν εμείς.

Επίσης, πιστεύω ότι όταν αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, δείξαμε μεγάλη προσωπικότητα και είναι ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Χωρίς τον προπονητή μας ήταν ακόμα πιο δύσκολο για αυτόν στην κερκίδα και είναι μια μεγάλη ομάδα που κερδίζει – αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα».