Μαρσέιγ-Σανσέλ Μπεμπά: «Δεν ξέραμε ότι περνούσαμε και με ισοπαλία, δεν υπήρχε επικοινωνία!»

Ο Σανσέλ Μπεμπά της Μαρσέιγ αναφέρθηκε στην ασυνεννοησία που υπήρξε μεταξύ παικτών και πάγκου στο παιχνίδι με την Τότεναμ, που έφερε την ήττα (1-2) στο 95’ και τον αποκλεισμό από την Ευρώπη.

Μαρσέιγ-Σανσέλ Μπεμπά: «Δεν ξέραμε ότι περνούσαμε και με ισοπαλία, δεν υπήρχε επικοινωνία!»

Βαρύ είναι το κλίμα στο «στρατόπεδο» της Μαρσέιγ μετά την ήττα (1-2) από την Τότεναμ μέσα στο «Βελοντρόμ», στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, που οδήγησε στον αποκλεισμό της γαλλικής ομάδας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αν και με τη νίκη (2-1) της Άιντραχτ Φρανκφούρτης επί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο άλλο παιχνίδι του γκρουπ οι Μαρσεγιέζοι περνούσαν στο Europa League μέσω της τρίτης θέσης, τελικά η ασυνεννοησία μεταξύ παικτών και πάγκου στις καθυστερήσεις του ματς με την Τότεναμ και το χάος που υπήρχε, έφεραν την ήττα στο 95’ από τα «σπιρούνια».

«Εμείς στο χορτάρι δεν το ξέραμε ότι περνούσαμε και με την ισοπαλία, αλλά στον πάγκο το ήξεραν. Δεν υπήρχε η παραμικρή επικοινωνία. Είμαστε θυμωμένοι γι’ αυτό που συνέβη στο τέλος, αλλά δεν γνωρίζαμε. Είναι δικό μας λάθος», είπε ο 28χρονος αμυντικός Σανσέλ Μπεμπά.

Την ίδια στιγμή, ο προπονητής Ιγκόρ Τούντορ, τόνισε: «Υπήρξε σύγχυση στα τελευταία λεπτά, πολλή φασαρία. Δεν θέλαμε να μιλήσουμε για αποτελέσματα. Θέλαμε να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας και να μη σκεφτόμαστε τίποτα. Δεν είχε να κάνει με τα σκορ, εμείς απλώς είπαμε στους παίκτες να μην ανεβαίνουν όλοι τόσο ψηλά στο γήπεδο».