Συμβουλές Βαλμπουενά σε Μαρσέιγ ενόψει Τότεναμ

Ο άτυχος με το σοβαρό τραυματισμό του Ματιέ Βαλμπουενά συμβουλεύει την Μαρσέιγ για το κρίσιμο ματς με την Τότεναμ, την οποία είχε αντιμετωπίσει στα ίσα και ο ίδιος στο Champions League με τον Ολυμπιακό.

Συμβουλές Βαλμπουενά σε Μαρσέιγ ενόψει Τότεναμ

Ο Ματιέ Βαλμπουενά που στάθηκε πολύ άτυχος με το σοβαρό τραυματισμό του στον αγώνα με την Λαμία είναι πάντα στο επίκεντρο των γαλλικών ΜΜΕ για θέματα που αφορούν στο γαλλικό ποδόσφαιρο και ειδικά στην Μαρσέιγ.

Ο άσος του Ολυμπιακού μίλησε στην «Equipe» για τον κρίσιμο αγώνα που δίνει την Τρίτη (1/11) η πρώην ομάδα του με την Τότεναμ στο «Βελοντρόμ» με στόχο την πρόκριση στους «16» του Champions League.

Ο Βαλμπουενά (που είχε αντιμετωπίσει και σκοράρει εναντίον της αγγλικής ομάδας στην ίδια διοργάνωση με τον Ολυμπιακό) δήλωσε ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο «εφόσον οι παίκτες και οι οπαδοί της Μαρσέιγ τα δώσουν όλα και πιστέψουν στη νίκη». Χαρακτήρισε μεγάλη πρόκληση την αναμέτρηση και είπε ότι η Τότεναμ δεν είναι φέτος τόσο πολύ δυνατή, στηριζόμενη κυρίως στον Χάρι Κέιν.

Ο πολύπειρος άσος δεν θα έχει δυστυχώς λόγω της βαριάς θλάσης την ευκαιρία την Πέμπτη (3/11) να παίξει απέναντι σε μία άλλη ομάδα της πατρίδας του, τη Ναντ, στον τελευταίο φετινό αγώνα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη.