Γιουβέντους: Ξέσπασμα Ντελ Πιέρο, Ντι Κάνιο για τον αποκλεισμό

Την αντίδραση των Ντελ Πιέρο και Ντι Κάνιο προκάλεσε η ήττα της Γιουβέντους από τη Μπενφίκα και ο αποκλεισμός της από τη συνέχεια του Champions League.

Γιουβέντους: Ξέσπασμα Ντελ Πιέρο, Ντι Κάνιο για τον αποκλεισμό

Η Γιουβέντους ηττήθηκε με 4-3 από τη Μπενφίκα στο Ντα Λουζ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League, κάτι που είχε να συμβεί από τη σεζόν 2013/14.

Οι παλιές δόξες της «Γηραιάς Κυρίας», Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και Πάολο Ντι Κάνιο, σχολίασαν τον αποκλεισμό της εκφράζοντας την απογοήτευση για την εικόνα της ομάδας.

«Τα γκολ που δεχθήκαμε από τη Μπενφίκα είναι ντροπή. Δε χρειάζονται κορυφαίοι αμυντικοί για να μη δεχθείς τέτοια γκολ. Η Μπενφίκα δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα από την άμυνα της Γιουβέντους. Το να ερμηνεύσει κανείς το ματς από το τελευταίο 20λεπτο θα ήταν λάθος», ανέφερε στο SkySports Italia ο Πάολο Ντι Κάνιο.

«Η Μπενφίκα κυριάρχησε. Τα τελευταία 20 λεπτά μας έδωσαν μία ελπίδα, αλλά και πάλι η εμφάνιση ήταν απογοητευτική. Θα μπορούσε να έχει λήξει και 4-4, αλλά θα μπορούσε να έχει πετύχει και πέμπτο γκολ η Μπενφίκα», σχολίασε επίσης ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.

Οι κακές εμφανίσεις της Γιουβέντους σε Ιταλία και Ευρώπη έχουν φέρει γκρίνια στις τάξεις των οπαδών της για τον προπονητή ομάδας Μαξ Αλέγκρι, όμως η διοίκηση εξακολουθεί να τον στηρίζει.