Ίντερ: Επιστρέφει στη δράση ο Λουκάκου

Μετά από απουσία 55 ημερών λόγω τραυματισμού στο μηρό του ο Ρομέλου Λουκάκου επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους όπως αποκάλυψε ο προπονητής της Ίντερ Σιμόνε Ιντζάγκι

Ίντερ: Επιστρέφει στη δράση ο Λουκάκου

Ο Ρομέλου Λουκάκου επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από απουσία 55 ημερών εξαιτίας του μυϊκού τραυματισμού που είχε υποστεί.

Το γεγονός επιβεβαίωσε ο προπονητής των «νερατζούρι», Σιμόνε Ιντζάγκι, με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της αυριανής (26/10) αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα.

«Ο Ρομέλου Λουκάκου και ο Γκαγλιαρντίνι θα επιστρέψουν. Ο Λουκάκου δουλεύει με ενθουσιασμό και επιθυμία. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Έχασε δύο μήνες αγώνων. Ήταν μια σοβαρή απώλεια, αλλά στο επιθετικό κομμάτι πάντα τα πηγαίναμε καλά. Προφανώς μπορούμε πάντα να βελτιωνόμαστε και με την επιστροφή του, αυτό θα γίνει πράξη».

Ο Βέλγος επιθετικός δεν θα ξεκινήσει βασικός, καθώς δεν βρίσκεται ακόμη στο 100%. Θέσεις στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να πάρουν οι Λαουτάρο Μαρτίνες και Τζέκο.

Η ομάδα του Μιλάνου θέλει πάση θυσία τη νίκη για να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αφήνοντας στην 3η θέση την Μπαρτσελόνα.