Τσάβι: «Εάν δεν προκριθούμε, θα παίξουμε στο Europa League με στόχο να το κατακτήσουμε»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντεθ, παραδέχτηκε, μιλώντας σήμερα στους δημοσιογράφους ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Μπάγερν για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, ότι «η ελπίδα είναι το τελευταίο πράγμα που χάνεις», αλλά, επίσης, πως οι πιθανότητες πρόκρισης στους «16» είναι «ελάχιστες».

Τσάβι: «Εάν δεν προκριθούμε, θα παίξουμε στο Europa League με στόχο να το κατακτήσουμε»

«Είμαι πάντα θετικός, αλλά, όταν δεν εξαρτάται πλέον από εσένα, δεν είσαι τόσο θετικός. Είναι λογικό, είναι ανθρώπινο» παραδέχτηκε.
«Ναι, υπάρχει μια μικρή ελπίδα, αλλά δεν εξαρτάται από εμάς. Πρέπει να διατηρήσουμε τη νοοτροπία. Ακόμα και αν δεν προκριθούμε στους «16», πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε κίνητρο, να δείξουμε ότι μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε. Ήμασταν πολύ καλοί στο παιχνίδι στο Μόναχο, τώρα θέλουμε να είμαστε εξίσου καλοί στο παιχνίδι και στο αποτέλεσμα» πρόσθεσε.
«Δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε δοκιμές, είμαστε εδώ για να κερδίζουμε παιχνίδια και διοργανώσεις. Αν δεν περάσουμε στα νοκ - άουτ του Champions League, θα παίξουμε στο Europa League με στόχο να το κατακτήσουμε» συμπλήρωσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ