Στο Γουέμπλεϊ η Τότεναμ με Μαν. Σίτι και Λίβερπουλ

Η λονδρέζικη ομάδα θα δώσει στο Γουέμπλεϊ όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της στη φάση των ομίλων του Champions League.

Στο Γουέμπλεϊ η Τότεναμ με Μαν. Σίτι και Λίβερπουλ

Η Τότεναμ ανακοίνωσε σήμερα (3/9) ότι θα δώσει στο Γουέμπλεϊ όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της στη φάση των ομίλων του Champions League, καθώς συνεχίζει να περιμένει τη μετακόμιση στο νέο γήπεδό της.

Υπενθυμίζεται ότι οι «πετεινοί» είχαν γνωστοποιήσει στις 20 Αυγούστου πως θα έδιναν στο Γουέμπλεϊ το πρώτο εντός έδρας ματς τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, ενώ εκεί θα διεξαχθούν και οι αγώνες πρωταθλήματος των «σπερς» με τη Λίβερπουλ στις 15/9 και την Κάρντιφ στις 6/10.

Η αλλαγή έδρας στα συγκεκριμένα παιχνίδια είχε γίνει, γιατί η Τότεναμ υποχρεώθηκε να καθυστερήσει να ανοίξει τις πύλες του 62.000 θέσεων "Tottenham Hotspur Stadium" για λόγους ασφαλείας.

Μετά την εξέλιξη αυτή, η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο θα φιλοξενήσει στο πλαίσιο του 2ου ομίλου την Μπαρτσελόνα (3/10), την Αϊντχόφεν (6/11) και την Ίντερ (28/11) στο Γουέμπλεϊ, όπου έδωσε τις εντός έδρας αναμετρήσεις της την περυσινή σεζόν.

Στο μεταξύ, η Τότεναμ θα υποδεχθεί και τη Μάντσεστερ Σίτι στο Γουέμπλεϊ, σε αναμέτρηση για την Premier League που θα διεξαχθεί στις 29 Οκτωβρίου. Ο αγώνας επρόκειτο αρχικά να λάβει χώρα στις 28 Οκτωβρίου, ωστόσο συμφωνήθηκε νέα ημερομηνία διεξαγωγής, καθώς εκείνη την ημέρα το Γουέμπλεϊ θα φιλοξενήσει τον αγώνα Φιλαδέλφεια Ιγκλς-Τζάκσονσβιλ Τζάκουαρς για το αμερικανικό National Football League.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ