Champions League: Ετοιμάζει καταγγελία στην UEFA η Μπαρτσελόνα

Έξαλλοι είναι στην Μπαρτσελόνα με τη διαιτησία του αγώνα κόντρα στην Ίντερ. Μάλιστα η διοίκηση ετοιμάζει καταγγελία στην UEFA. 

Champions League: Ετοιμάζει καταγγελία στην UEFA η Μπαρτσελόνα

Το ενδεχόμενο να κάνει καταγγελία για τις διαιτητικές αποφάσεις στο παιχνίδι με την Ίντερ και το πέναλτι που δεν υποδείχθηκε στον αγώνα με την Μπάγερν ετοιμάζει η Μπαρτσελόνα.

Οργή στις τάξεις της Μπαρτσελόνα, μετά τον αγώνα με την Ίντερ για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα η Mundo Deportivo, η διοίκηση εξετάζει το ενδεχόμενο υποβολής επίσης καταγγελίας κατά της διαιτησίας του αγώνα της Τρίτης (4/10) στο Μιλάνο αλλά και όσα είχαν γίνει στο προηγούμενο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου.

Διαιτητής στο Μιλάνο ήταν ο Σλάβκο Βίντσιτς. Οι Καταλανοί αναφέρουν πως το γκολ του Πέδρι, που ακυρώθηκε λόγω χεριού του Φάτι κατά τη διάρκεια της επίθεσης της Μπαρτσελόνα, είναι κάτι παραπάνω από συζητήσιμο, γιατί ο Ανσού δεν είναι εκείνος που σκοράρει και φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι ακούσιο, ενώ στη φάση του Ντούμφρις φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο αμυντικός αγγίζει την μπάλα στο χέρι του, το οποίο είναι πλήρως τεντωμένο.