Champions League: «Καταιγίδα» η Μπάγερν, με ανατροπή η Μαρσέιγ

Στην τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, η Μπάγερν ήταν καταιγιστική και συνέτριψε την Βικτόρια Πλζεν με 5-0, ενώ η Μαρσέιγ νίκησε με ανατροπή την Σπόρτινγκ Λισαβόνας με 4-1

Champions League: «Καταιγίδα» η Μπάγερν, με ανατροπή η Μαρσέιγ

Στα δύο παιχνίδια με τα οποία άνοιξε η αυλαία της τρίτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League η Μπάγερν ήταν σαρωτική και επιβλήθηκε της Βικτόριας Πλζεν με 5-0, ενώ η Μαρσέιγ κέρδισε με ανατροπή την Σπόρτινγκ Λισαβόνας με 4-1.

Να σημειωθεί ότι με μικρή καθυστέρηση ξεκίνησε η αναμέτρηση της Μαρσέιγ με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας καθώς η αποστολή των Πορτογάλων «κόλλησε» στην κίνηση και άργησε να φτάσει στο γήπεδο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το ματς να αρχίσει 15 λεπτά μετά την καθορισμένη ώρα έναρξής του ( στις 20.00, αντί στις 19:45).

Στο αγωνιστικό μέρος τα τέρματα των Γερμανών σημείωσαν οι Σανέ (7’ και 50’), Γκνάμπρι (13’), Μανέ (21’) και Τσούπο Μότινγκ (59’).

Όσον αφορά το άλλο ματς, για τους Γάλλους σκόραραν οι Σάντσες (13’), Αρίτ (16’), Μπαλέρντι (28’) και Μπεμπά (84’), ενώ για τους Πορτογάλους είχε ανοίξει το σκορ στο 1’ ο Τρινκάο.