Champions League: Με αλλαγές η Μπάγερν, λόγω Ντόρτμουντ

Η Μπάγερν θα αγωνιστεί με αλλαγές στην ενδεκάδα της εναντίον της Βικτόρια Πλζεν στο Champions League, όπως δήλωσε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν σήμερα, καθώς κοιτάζει την κρίσιμη αναμέτρηση της Bundesliga με την Μπορούσια Ντόρτμουντ αυτό το Σάββατο.

Champions League: Με αλλαγές η Μπάγερν, λόγω Ντόρτμουντ

Η Μπάγερν είναι ήδη χωρίς τους Κίμχ και Μέλερ, οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί στην Covid-19, ενώ οι Λουκάς Ερναντέζ και Μπούνα Σαρ είναι τραυματίες.

Η ομάδα του Νάγκελσμαν είναι στην κορυφή του 3ου ομίλου του Champions League, και ο 35χρονος προπονητής επικεντρώνεται στην Bundesliga όπου η Μπάγερν είναι τρίτη με 15 βαθμούς, όσους και η τέταρτη Ντόρτμουντ.

«Είναι εξαιρετικά σημαντικό να κερδίσουμε το παιχνίδι στο Champions League και να διατηρήσουμε τον ρυθμό για την Ντόρτμουντ. Περιμένω από τους αντιπάλους μας να αμυνθούν», είπε ο Νάγκελσμαν στους δημοσιογράφους πριν από τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με την Πλζεν.

«Στην Bundesliga βρισκόμαστε υπό ακόμα μεγαλύτερη πίεση από ό,τι στο Champions League. Πρέπει να κάνουμε αλλαγές. Έχουμε επιλογές, θα δούμε αύριο τι θα αποφασίσω."

Ο Νάγκελσμαν είπε ότι ο Γκνάμπρι, θα μπορούσε να ξεκινήσει όπως και ο 20χρονος Ολλανδός διεθνής Ράιν Γκράβενμπεχ, ενώ τόνισε ότι ο εξτρέμ Κίνγκσλεϊ Κόμαν, ο οποίος επέστρεψε από έναν μυϊκό τραυματισμό, δεν είναι έτοιμος για τον αγώνα με την Πλζεν, αλλά θα μπορούσε να είναι στην αποστολή εναντίον της Ντόρτμουντ.

Πρόσθεσε ότι ο Κίμχ και Μίλερ, οι οποίοι είναι και οι δύο ασυμπτωματικοί, θα μπορούσαν επίσης να παίξουν με τη Ντόρτμουντ εάν το τεστ Covid-19 την Παρασκευή.