Πως ο προπονητής της Μπέρνλι ερμηνεύει τον ορισμό του Κασάι στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Ο προπονητής της Μπέρνλι, Σον Ντάις είδε με ικανοποίηση τον ορισμό του Ούγγρου διαιτητή Βίκτορ Κασάι στον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό.

Πως ο προπονητής της Μπέρνλι ερμηνεύει τον ορισμό του Κασάι στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Η UEFA όρισε τον Βίκτορ Κασάι, έναν διεθνή διαιτητή από το 2003 που είχε διευθύνει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ 2011, για τη ρεβάνς της Μπέρνλι με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ του Europa League.

Ο προπονητής της Μπέρνλι, Σον Ντάις που είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Σλοβένου Βίντσιτς στο πρώτο ματς σχολίασε ως εξής το γεγονός:

«Ίσως η UEFA κοίταξε τις αναφορές και σκέφτηκε χμμ, ίσως δεν ήταν τόσο καλός όσο ελπίζαμε. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή για τον προπονητή. Πρέπει να αμφισβητεί τις αποφάσεις των διαιτητών στις κατάλληλες στιγμές, αλλά και να τους αφήνει ήσυχους να κάνουν τη δουλειά τους» είπε.

Και συνέχισε: «Πάντα λέω ότι οι σκληρότερες τρεις δουλειές σε έναν αγώνα την έχουν είναι οι δυο προπονητές και ο διαιτητής, όπως και οι διαιτητές... Προσπάθησα να κάνω γνωστά κάποια γεγονότα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα. Δεν κοιτάζω το υπόβαθρο ενός διαιτητή, θέλω απλώς να σφυρίζουν σωστά και δίκαια».