Με Μπεν στους ομίλους ο Ερυθρός Αστέρας (vid)

Με δύο προσωπικά γκολ του Μπεν ο Ερυθρός Αστέρας πήρε την ισοπαλία από την Σάλτσμπουργκ και πέρασε στους ομίλους του Champions League.

Με Μπεν στους ομίλους ο Ερυθρός Αστέρας (vid)

Σε έναν αγώνα με τρελό ρυθμό ο Ερυθρός Αστέρας αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 στην έδρα της Σάλτσμπουργκ και σε συνδυασμό με το 0-0 της Σερβίας πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πρωταγωνιστής για τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο Μοχάμεντ Μπεν που σκόραρε δύο τέρματα χαρίζοντας μία παλικαρίσια πρόκριση στην ομάδα του.

Η Σάλτσμπουργκ μπήκε δυνατά με σκοπό να ανοίξει το σκορ και το κατάφερε με τον Νταμπούρ στο 45'. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 48' ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Βόλφ από τον Σάβιτς δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους. Ο Ερυθρός Αστέρας ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και μείωσε στο 65' με τον Μπεν.

Με την αυστριακή ομάδα να δείχνει χαμένη στο γήπεδο οι παίκτες του Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανέβασαν ρυθμό και μέσα σε δύο λεπτά έκαναν το 2-2 με τέρμα του Μπεν.

Το σκορ δεν άλλαξε στα υπολειπόμενα λεπτά με τον Ερυθρό Αστέρα να πανηγυρίζει την είσοδο του στους ομίλους του Champions League.

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ (4-4-2): Στάνκοβιτς, Λάινερ, Ραμάλιο, Πόνγκρατσιτς, Ούλμερ, Αϊνταρά, Βολφ, Σαμασεκού, Σλάγκερ, Ντάκα, Νταμπούρ.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (4-2-3-1): Μπόργιαν, Στόικοβιτς, Σάβιτς, Ντέγκενεκ, Ρόντιτς, Γιόβιτσιτς, Κρστίτσιτς, Μίλιτς, Σίμιτς, Ράντονιτς, Μπεν.