Champions League: Νίκη... προσπέρασμα η Μίλαν με Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αντο«Χ»ή Σέλτικ με Σαχτάρ (hls)

Η Μίλαν νίκησε την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στο Μιλάνο με 3-1 και την πέρασε στη βαθμολογία του 5ου ομίλου, ενώ η Σέλτικ των Ποστέκογλου - Γιακουμάκη, άντεξε στη Βαρσοβία με την Σαχτάρ κρατώντας την στο 1-1 και παίρνοντας τον τον πρώτο της πόντο στο 6ο γκρουπ.

Champions League: Νίκη... προσπέρασμα η Μίλαν με Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αντο«Χ»ή Σέλτικ με Σαχτάρ (hls)

Την πρώτη της νίκη με τη ...δεύτερη (αγωνιστική) πέτυχε η Μίλαν στο Σαν Σίρο επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ που προερχόταν από τον θριάμβο επί της Τσέλσι.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας, που είχαν μείνει στην ισοπαλία στην πρώτη αγωνιστική στο Ζάλτσμπουργκ, δεν υποτίμησαν τους Κροάτες κι επιβλήθηκαν 3-1 προσπερνώντας του στην βαθμολογία του 5ου ομίλου.

Το σκορ άνοιξε με πέναλτι ο Ζιρού (45') για να κάνει το 2-0 ο Σάλεμακερς στο ξεκίνημα της επανάληψης (47'). Οι Βαλκάνιοι αντέδρασαν με τον Όρσιτς (56') αλλά ο Πομπέγκα, στο 77', τους... αποτελείωσε.

Την ίδια στιγμή για τον 6ο όμιλο στην (ουδέτερη) Βαρσοβία η Σαχτάρ Ντόνετσκ υποδεχόταν την Σέλτικ.

Οι Ουκρανοί προερχόμενοι από τον θρίαμβο στη Λειψία βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ από αυτογκόλ του Μπονταρένκο (10') αλλά η ομάδα του Ποστέκογλου και του Γιακουμάκη (μπήκε στο 68') πέραν της ισοφάρισης (29' Μούντρικ) δεν τους επέτρεψε τίποτα άλλο.

Έτσι οι πρωταθλητές Σκωτίας που προέρχονταν από ήττα στην πρώτη αγωνιστική (στη Γλασκώβη από την Ρεάλ Μαδρίτης) πήραν τον πρώτο τους πόντο στο γκρουπ...