Champions League: Κυ-ΝΙΚΗ σε τέσσερα λεπτά η Μπάγερν, στην επιστροφή «Λέβα», με την Μπάρτσα (hls)!

Η Μπαρτσελόνα είχε τις ευκαιρίες στην επιστροφή του Λεβαντόφσκι στο Μόναχο, αλλά η Μπάγερν τα γκολ (σε δύο σε ένα τετράλεπτο) κι επικράτησε 2-0 στο μεγάλο ματς της 2ης αγωνιστικής του Champions League. Νίκη (2-1) στο 89' για την Λιβέρπουλ επί του Άγιαξ με κεφαλιά του Μάτιπ από κόρνερ του Τσιμίκα.

Champions League: Κυ-ΝΙΚΗ σε τέσσερα λεπτά η Μπάγερν, στην επιστροφή «Λέβα», με την Μπάρτσα (hls)!

Η Μπαρτσελόνα δεν έχει κερδίσει ποτέ στο Μόναχο, την Μπάγερν Μονάχου και η παράδοση συνεχίστηκε, παρότι επέστρεψε έχοντας το μέχρι πρότινο «βαρύ πυροβολικό» των Βαυαρών, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι κι έγινε η πρώτη φιλοξενούμενη, μετά το 2008, με διψήφιο αριθμό τελικών σε ένα ημίχρονο (πρώτο)...

Η ομάδα του Τσάβι ήταν καλύτερη, έπαιξε «σαν την γάτα με το ποντίκι» τους πρωταθλητές Γερμανίας (με τον Λεβαντόφσκι σε δύο περιπτώσεις να μην μπορεί να βρει στόχο και τον Πέδρι να βλέπει το «στοπ» του Νόιέρ) αλλά γκολ δεν βρήκε.

Αντίθετα η ομάδα του Νάγκελσμαν βρήκε δύο σε τέσσερα λεπτά τιμωρώντας ισάριθμα λάθη των Καταλανών με τους Λούκας Ερναντές (50') και Σανέ (54' εκπληκτικό σόλο) και αφού ήταν τυχερή στο δοκάρι του Πέδρι (62') έφτασε στο δύο στα δύο κι είναι φαβορί για την πρωτιά του γκρουπ, με τους «μπλαουγκράνα» να παίζουν τη 2η θέση στα προσεχή δύο ματς τους με την ισόβαθμη τους Ίντερ (2-0 επίσης την Πλζεν στην Τσεχία).

Την ίδια στιγμή, στον 1ο όμιλο, λύτρωση για την Λίβερπουλ που προερχόταν από την τεσσάρα στην Νάπολι κόντρα στον Άγιαξ στο 89' με τον Μάτιπ...

Η ομάδα του Κλοπ (με τον Τσιμίκα βασικό) προηγήθηκε με τον Μο Σαλάχ (17') αλλά ισοφαρίστηκε 10 λεπτά μετά από την ...γκολάρα του Κούντους (2ο γκολ του στη διοργάνωση σε ισάριθμα φετινά ματς).

Εν συνεχεία πίεσε, αλλά κι ο Άγιαξ είχε τις στιγμές του στην κόντρα. Στο 88' ο Σαλάχ είχε δοκάρι και δεύτερα αργότερα από κόρνερ του Τσιμίκα ο Μάτιπ με κεφαλιά έδωσε το τρίποντο στους «κόκκινους»

Στον 2ο όμιλο η (ακόμη...) σοκαρισμένη από την ήττα στις καθυστέρησεις με την Ατλέτικο, Πόρτο συνετρίβη 4-0 από την Κλαμπ Μπριζ (που έγινε η μόνη ομάδα που πήρε 2ο τρίποντο) μέσα στο «Ντραγκάο», στο σκορ της ημέρας!

Οι Βέλγοι προηγήθηκαν από πέναλτι του Γιουτγκλά (15') κι όχι μόνο δεν κατάφερε ν' αντιδράσει η πορτογαλική ομάδα, αλλά στο ξεκίνημα του 2ου μέρους δέχθηκε και δεύτερο τέρμα από τον Σόβα (47') μετά από ασίστ του (πεσμένου στο έδαφος) Γιουτγκλά και κατέρρευσε δεχόμενη τρίτο (52') από τον Όλσεν και το 4ο από τον Νούσα (89').

Στο έτερο ματς του γκρουπ η Μπάγερ Λεβερκούζεν είδε στην μπάλα να σταματά στα δοκάρια της Ατλέτικο Μαδρίτης δύο φορές στο ίδιο λεπτό (48') σε προσπάθειες των Σικ και Χλόζεκ αλλά τελικά βρήκε το γκολ με τον Άντριτς (84') και τρία λεπτά με τον Ντιαμπί έφτασε στο τελικό 2-0

Τέλος στον 4ο όμιλο η Άιντραχτ Φρανκφούρτης επικράτησε με 1-0 της Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» της Μασσαλίας κι έγινε η τρίτη Γερμανική ομάδα που νίκησε στη βραδιά. Σ' ένα επεισοδιακό ματς στις εξέδρες...

Τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Τα αποτελέσματα

7/9: Άγιαξ – Ρέιντζερς 4-0, Νάπολι – Λίβερπουλ 4-1

13/9: Λίβερπουλ – Άγιαξ 2-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Οι επόμενοι αγώνες

14/09 (22.00): Ρέιντζερς – Νάπολι

4/10: Λίβερπουλ – Ρέιντζερς, Άγιαξ – Νάπολι

12/10: Νάπολι – Άγιαξ, Ρέιντζερς - Λίβερπουλ

26/10: Νάπολι – Ρέιντζερς, Άγιαξ - Λίβερπουλ

1/11: Λίβερπουλ – Νάπολι, Ρέιντζερς - Άγιαξ

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Τα αποτελέσματα

7/9: Ατλέτικο Μαδρίτης – Πόρτο 2-1, Κλαμπ Μπριζ –Λεβερκούζεν 1-0

13/9: Πόρτο - Κλαμπ Μπριζ 0-4, Μπάγερ Λεβερκούζεν – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Οι επόμενοι αγώνες

4/10: Πόρτο – Λεβερκούζεν, Κλαμπ Μπριζ – Ατλέτικο Μαδρίτης

12/10: Ατλέτικο Μαδρίτης - Κλαμπ Μπριζ, Λεβερκούζεν - Πόρτο

26/10: Κλαμπ Μπριζ – Πόρτο, Ατλέτικο Μαδρίτης - Λεβερκούζεν

1/11: Πόρτο – Ατλέτικο Μαδρίτης, Λεβερκούζεν - Κλαμπ Μπριζ

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Τα αποτελέσματα

7/9: Μπαρτσελόνα - Βικτόρια Πλζεν 5-1, Ίντερ – Μπάγερν 0-2

13/9: Βικτόρια Πλζεν – Ίντερ 0-2, Μπάγερν – Μπαρτσελόνα 2-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Οι επόμενοι αγώνες

4/10: Μπάγερν - Βικτόρια Πλζεν, Ίντερ - Μπαρτσελόνα

12/10: Μπαρτσελόνα – Ίντερ, Βικτόρια Πλζεν - Μπάγερν

26/10: Ίντερ - Βικτόρια Πλζεν, Μπαρτσελόνα - Μπάγερν

1/11: Μπάγερν – Ίντερ,Βικτόρια Πλζεν - Μπαρτσελόνα

4ος ΟΜΙΛΟΣ

Τα αποτελέσματα

7/9: Άιντραχτ – Σπόρτινγκ 0-3, Τότεναμ – Μαρσέιγ2-0

13/9: Σπόρτινγκ – Τότεναμ 2-0, Μαρσέιγ–Άιντραχτ 0-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Οι επόμενοι αγώνες

4/10: Μαρσέιγ – Σπόρτινγκ, Άιντραχτ – Τότεναμ

12/10: Τότεναμ – Άιντραχτ, Σπόρτινγκ - Μαρσέιγ

26/10: Τότεναμ – Σπόρτινγκ, Άιντραχτ - Μαρσέιγ

1/11: Σπόρτινγκ –Άιντραχτ, Μαρσέιγ – Τότεναμ