Αλέγκρι: «Σημαντικό αλλά όχι καθοριστικό το παιχνίδι με την Μπενφίκα»

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, μίλησε για το παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στην Μπενφίκα για το Champions League.

Αλέγκρι: «Σημαντικό αλλά όχι καθοριστικό το παιχνίδι με την Μπενφίκα»

Η Γιουβέντους υποδέχεται αύριο (14/9) την Μπενφίκα στο Τορίνο για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και θα επιδιώξει να πάρει τους πρώτους της πόντους, μετά την ήττα με 2-1 από την Παρί Σεν Ζερμέν στην πρεμιέρα του γκρουπ.

Ο προπονητής των «μπιανκονέρι», Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, αναφερόμενος στον αγώνα με τους «αετούς», είπε:

«Έχουμε πάντα μεγάλη επιθυμία και αυτό μας οδηγεί μερικές φορές στο να θέλουμε να το παρακάνουμε. Οι αγώνες διαρκούν, έχουμε περισσότερα από 90 λεπτά για να τους κερδίσουμε και πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και να παίζουμε πάντα ως ομάδα.

Πρέπει να βρούμε ισορροπία. Μερικές φορές δεν μπορείς να σκοράρεις. Δεν είναι κρίμα αν το πρώτο ημίχρονο τελειώσει 0-0, το σημαντικό είναι να μην δεχθείς γκολ. Κάθε παίκτης πρέπει να κάνει τη δουλειά του, με απλότητα. Τα αποτελέσματα επιτυγχάνονται παίζοντας ως ομάδα, ακόμα και στα δύσκολα. Υπάρχουν πάντα δύσκολες στιγμές, είναι μέρος του ποδοσφαίρου, αλλά το σημαντικό είναι να δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό».

Πέραν αυτών, ο Αλέγκρι σημείωσε:

«Η Μπενφίκα έχει μια σημαντική ευρωπαϊκή ιστορία και έχει συνηθίσει να παίζει αυτά τα παιχνίδια. Είναι μια επιθετική ομάδα που έχει κερδίσει τα 11 τελευταία της ματς στο πρωτάθλημα και στη διοργάνωση. Το αυριανό ματς δεν είναι καθοριστικό, αλλά είναι σημαντικό. Θα πρέπει να παίξουμε ως ομάδα και να είμαστε συμπαγείς».