Γκουντογκάν: «Ο Χάαλαντ μπορεί να κάνει τη διαφορά στo Champions League»

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν έπλεξε το εγκώμιο του συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ, ενόψει της μάχης που μαίνεται στο φετινό Champions League.

Γκουντογκάν: «Ο Χάαλαντ μπορεί να κάνει τη διαφορά στo Champions League»

Με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ, αναφέρθηκε ο Ιλκάι Γκουντογκάν και εξέφρασε την άποψή του ότι ο Νορβηγός επιθετικός μπορεί να κάνει τη διαφορά για τους «πολίτες» στο φετινό Champions League.

«Φέτος το να έχουμε ένα σωστό νούμερο 9 θα μας βοηθήσει πολύ. Θα δούμε και το Champions League, είναι κάτι απίστευτο για να τα καταφέρουμε. Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίζεις σε αυτή τη διοργάνωση και μερικές φορές μικρές λεπτομέρειες μπορούν να κρίνουν το αποτέλεσμα.

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Νομίζω ότι ο σύλλογος έχει αποκτήσει έναν απίστευτο παίκτη. Τα έχει πάει καλά στο γήπεδο, αλλά ο χαρακτήρας, η αποφασιστικότητα και η συμπεριφορά του είναι επίσης εντυπωσιακά για ένα τόσο νεαρό αγόρι. Είναι πολύ ώριμος και το μέλλον του είναι πολύ λαμπρό. Ανυπομονούμε και οι δύο για το παιχνίδι με την παλιά μας ομάδα», επεσήμανε σχετικά.

Ο Χάαλαντ αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου από τη Ντόρτμουντ και μέχρι στιγμής έχει πετύχει 12 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τους «πολίτες».