Mασσαλία: Οδομαχίες μεταξύ οπαδών της Μαρσέιγ κι αστυνομίας παραμονή του αγώνα με Άιντραχτ!

Παραμονή του αγώνα για το Champions League, μεταξύ Μαρσέιγ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης (13/09, 22.00), για τον τέταρτο όμιλο οι οπαδοί των γηπεδούχων αποτράπηκε να προσεγγίσουν τα ξενοδοχεία των Γερμανών οπαδών...

Mασσαλία: Οδομαχίες μεταξύ οπαδών της Μαρσέιγ κι αστυνομίας παραμονή του αγώνα με Άιντραχτ!

Νωρίτερα του αναμενομένου και εκτός γηπέδου ξεκίνησε η αναμέτρηση μεταξύ Ολιμπίκ Μαρσέιγ κι Άιντραχτ Φρανκφούρτης (13/09, 22.00) για τον 4ο όμιλο του Champions League.

Υπήρξε αστυνομική επιχείρηση ώστε οι οπαδοί των δύο ομάδων -που έχουν ιστορικό επεισοδιών πρόσφατα στις διοργανώσεις της UEFΑ- να μην συναντηθούν αλλά τα έκτροπα δεν αποφεύχθηκαν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά περίπου 8.000 φίλοι της γερμανικής ομάδας βρίσκονται στη γαλλική πόλη, για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση.

Από κοντά έχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες προσπαθούν να αποτρέψουν την συνάντησή τους με οπαδούς της Μαρσέιγ.

Το βράδυ της Δευτέρας (12/09) από τη μία οι οπαδοί της γαλλικής ομάδας έψαχναν Γερμανούς εκδρομείς και από την άλλη η αστυνομία είχε κλείσει όλους τους δρόμους που οδηγούσαν στα ξενοδοχεία που έμεναν οι Γερμανοί εδρομείς.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έχουμε οδομαχίες ανάμεσα στους χούλιγκαν της Μαρσέιγ και τις αστυνομικές όταν εκείνοι προσπάθησαν να προσεγγίσουν στην περιοχή που βρίσκονταν οι οπαδοί της Άιντραχτ.

Τα μέτρα ασφαλείας θα παραμείνουν Δρακόντεια αφού υπάρχει μεγάλος φόβος για επεισόδια.