Νάγκελσμαν: «Ο Λεβαντόφσκι, η πιο επικίνδυνη απειλή της Μπαρτσελόνα»

Ο προπονητής της Μπάγερν, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, αναφέρθηκε στην επιστροφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο Μόναχο, ενόψει του σημερινού (13/9) αγώνα των Βαυαρών με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα.

Νάγκελσμαν: «Ο Λεβαντόφσκι, η πιο επικίνδυνη απειλή της Μπαρτσελόνα»

Ανήσυχος για την παρουσία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην κορυφή της επίθεσης της Μπαρτσελόνα παρουσιάστηκε ο προπονητής της Μπάγερν, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ενόψει του σημερινού (13/9) αγώνα των δύο ομάδων για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Μάλιστα, όπως σημείωσε ο τεχνικός των πρωταθλητών Γερμανίας, την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ποιο αμυντικό δίδυμο θα παρατάξει για να σταματήσει τον Πολωνό φορ, ο οποίος επιστρέφει πλέον ως αντίπαλος στη Βαυαρία.

«Είμαι σίγουρος για πολλές θέσεις, αλλά όχι ακόμα σε αυτές στο κέντρο της άμυνας. Ο Ουπαμεκανό έχει περισσότερες μονομαχίες εναντίον του Λεβαντόφσκι στην Bundesliga (όταν έπαιζε στη Λειψία). Πάντα αμυνόταν καλά εναντίον του, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα», είπε ο 35χρονος προπονητής και πρόσθεσε:

«Είναι η πιο επικίνδυνη απειλή τους μπροστά από το τέρμα. Μακάρι να συνεχίσει να παίζει σε αυτό το επίπεδο για πολλά χρόνια. Αν διατηρήσει τη φυσική κατάστασή του, μπορεί να παίξει σίγουρα μερικές σεζόν ακόμη σε αυτό το επίπεδο. Τα τελευταία χρόνια σκοράρει περίπου 40 γκολ το χρόνο. Είναι σε καλό δρόμο για να το πετύχει αυτή τη σεζόν. Πρέπει να σταματήσουμε τις πάσες και τις σέντρες προς αυτόν. Αλλά υπάρχουν και αρκετοί άλλοι πολύ καλοί παίκτες σε αυτή την ομάδα».