Γιατί Ομάρ και Λάζαρος είναι πονοκέφαλοι για τον Ντάις

Ο Σον Ντάις έχει πολλά προβλήματα να λύσει ενόψει του επαναληπτικού με τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ του Europa League.

Γιατί Ομάρ και Λάζαρος είναι πονοκέφαλοι για τον Ντάις

ΜΠΕΡΝΛΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ:

Στον πρώτο αγώνα ο Ολυμπιακός φόρτωσε τη δεξιά του πλευρά καθώς το 68% των επιθέσεων του εκδηλώθηκαν με τους Χριστοδουλόπουλο και Ομάρ. Πως θα αντιδράσει ο Ντάις σε αυτό το πλάνο; Το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιήσει τους Τέιλορ και Γουόρντ στην αριστερή πτέρυγα, δεδομένου ότι ο Γκούντμουντσον είναι τραυματίας.

Τα 18 φάουλ που παραχώρησαν στην Ελλάδα είναι πολλά για την Μπέρνλι. Ο Άγγλος τεχνικός θεωρεί ότι χρειάζεται να κάνει ένα πιο πειθαρχημένο παιχνίδι, με λιγότερες διακοπές γεγονός που ευνοεί τον Ολυμπιακό. Ο Ντάις δεν έχει πολλές επιλογές στο κέντρο της άμυνας μετά την αποβολή του Γκίμπσον. Και δεδομένου ότι με τους Ταρκόφσκι και Μι η Μπέρνλι «έφαγε» τέσσερα γκολ την Κυριακή, κάποιον από τους δυο θα αντικαταστήσει.

Οι 7 από τις 17 φάσεις για γκολ που έκανε ο Ολυμπιακός προήλθαν από στατικές φάσεις. Η Μπέρνλι είναι μια πολύ αθλητική ομάδα που δύσκολα της επιβάλλεσαι στον αέρα. Κι όμως οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν τις 20 από τις 31 εναέριες μονομαχίες την περασμένη εβδομάδα. Ο Ντάις έχει στα υπόψη τον φορ Βόουκς που είναι ψηλό κορμί και δυνατός στις αερομαχίες.