Ντινάμο Ζάγκρεμπ-Μπόντο Γκλιμτ 4-1: Στους ομίλους οι Κροάτες

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ επικράτησε με σκορ 4-1 της Μπόντο Γκλιμτ στην παράταση και πήρε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Ντινάμο Ζάγκρεμπ-Μπόντο Γκλιμτ 4-1: Στους ομίλους οι Κροάτες

Σπουδαίο παιχνίδι έγινε στο Ζάγκρεμπ ανάμεσα στη Ντινάμο και τη Μπόντο Γκλιμτ με τους Κροάτες να προκρίνονται στους ομίλους επικρατώντας με σκορ 4-1 στην παράταση. Στο πρώτο ματς οι Νορβηγοί είχαν νικήσει 1-0 και είχαν κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους.

Ο Κροάτες μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 4' άνοιξαν το σκορ με τον Όρσιτς ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα. Στο 35' ο Πέτκοβιτς έκανε το 2-0 για τη Ντινάμο δίνοντας της σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης.

Στην επανάληψη το σκηνικό άρχισε να αλλάζει με τη Μπόντο Γκλιμτ να είναι η ομάδα που πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και η οποία είχε περισσότερη φρεσκάδα. Έτσι στο 70' ο Γκρονμπάεκ σκόραρε και μείωσε σε 2-1.

Αυτό το σκορ έμεινε μέχρι το φινάλε των 90 λεπτών και έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί όλα έδειχναν ότι θα οδηγηθούμε στη διαδικασία των πέναλτι. Ο Ντίμιτς στο 117' εκμεταλλεύτηκε τα λάθη και έκανε το 3-1. Ο Μποτσκάι στο 120' έκανε και το 4-1 και κλείδωσε εκεί την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Την Πέμπτη στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Champions League. Δείτε πως διαμορφώθηκαν τα τέσσερα γκρουπ δυναμικότητας