Champions League: Πρόκριση για Ρέιντζερς, Κοπεγχάγη (Highlights)

Η Ρέιντζερς πήρε παλικαρίσια εκτός έδρας πρόκριση επικρατώντας με 1-0 της Αϊντχόφεν, ενώ η Κοπεγχάγη με το 0-0 στην Τραπεζούντα άφησε εκτός τη Τραμπζονσπόρ των Σιώπη, Μπακασέτα.

Champions League: Πρόκριση για Ρέιντζερς, Κοπεγχάγη (Highlights)

Στους ομίλους του Champions League προκρίθηκε η Ρέιντζερς που με ένα γκολ του Τσόλακ νίκησε εκτός έδρας την Αϊντχόφεν και πήρε την πρόκριση. Και η Κοπεγχάγη απέδρασε από την Τραπεζούντα με την πρόκριση για τους χρυσοφόρους ομίλους.

Την… ξέρανε στην Ολλανδία

Στο πρώτο παιχνίδι στη Γλασκώβη Ρέιντζερς είχε μείνει στο 2-2 με την PSV Αϊντχόφεν αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς. Στη ρεβάνς, στην Ολλανδία έσπασαν καρδιές σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε από ένα παλιό μας γνώριμο, τον Τσόλακ του ΠΑΟΚ. Ένα δικό του γκολ στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης έδωσε την εκτός έδρας νίκη στη Ρέιντζερς και την έστειλε στους ομίλους του Champions League.

Άντεξε η Κοπεγχάγη του Ζέκα στην Πόλη

Συγκλονιστικό μας έγινε και στην Κωνσταντινούπολη με την Τραμπζονσπόρ να υποδέχεται την Κοπεγχάγη. Στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων οι Δανοί είχαν επικράτησε με σκορ 2-1. Η πρωταθλήτρια Τουρκίας έψαχνε την ανατροπή, αλλά παρά τη μεγάλη πίεση που άσκησε στην Κοπεγχάγη δεν κατάφερε να την κάνει.

Με βασικό τον Σιώπη έπαιξε η Τραμπζονσπόρ, ενώ στο79' επιστρατεύτηκε ακόμα και τραυματίας ο Μπακασέτας προκειμένου να βρει η τουρκική ομάδα το γκολ που θα έστελνε το ματς στην παράταση. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός το διάστημα που αγωνίστηκε δοκίμασε το πόδι του και προσπάθησε να απειλήσει με σουτ έξω από την περιοχή. Η Κοπεγχάγη του Ζέκα άντεξε την πίεση στο καμίνι της Τραπεζούντας και πήρε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Την Πέμπτη στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Champions League. Δείτε πως διαμορφώθηκαν τα τέσσερα γκρουπ δυναμικότητας