Champions League: Η UEFA ανακοίνωσε τους υποψηφίους για τα βραβεία της σεζόν 2021-22

Η UEFA ανακοίνωσε ότι Κουρτουά, Μπενζεμά και Ντε Μπρούινε είναι υποψήφιοι για το βραβείο του καλύτερου παίκτη του Champions League την περασμένη σεζόν ενώ το αντίστοιχο προπονητικό θα πάρει ένας εκ των Αντσελότι, Γκουαρντιόλα και Κλοπ.

Champions League: Η UEFA ανακοίνωσε τους υποψηφίους για τα βραβεία της σεζόν 2021-22

Από την UEFA δημοσιοποιήθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων για τα κορυφαία βραβεία που θα απονεμηθούν κατά την κλήρωση των ομίλων του επόμενου Champions League.

Eκείνο για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή και τον κορυφαίο προπονητή της σεζόν 2021/22 στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!

Αναφορικά με τον βραβείο για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή οι τελικοί υποψήφιοι είναι οι Καρίμ Μπενζεμά, Τιμπό Κουρτουά και Κέβιν Ντε Μπρόινε κερδίζοντας άλλα μεγάλα ονόματα της διοργάνωσης, όπως αυτά των Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Λούκα Μόντριτς και Μοχάμεντ Σαλάχ.

Εξυπακούεται ότι επικρατέστεροι νικητές είναι ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης κι ο γκολκίπερ της λόγω της κατάκτησης του τροπαίου.

Το ίδιο ισχύει για το προπονητικό βραβείο με τον Κάρλο Αντσελότι να υπερέχει στα προγνωστικά των Πεπ Γκουαρντιόλα και Γιούργκεν Κλοπ, καθώς οι Καστιγιάνοι απέκλεισαν την Μάντσεστερ Σίτι, ενώ νίκησαν στον τελικό τη Λίβερπουλ...

Ζοσέ Μουρίνιο, Ουνάι Έμερι και Όλιβερ Γκλάσνερ έμειναν εκτός τελικής τριάδας.