Champions League: Πέρασε η PSV με ανατροπή στην ανατροπή!

Στα play off του Champions League προκρίθηκε η PSV Αϊντχόφεν σε εκπληκτικό ματς με την Μονακό που κρίθηκε στην παράταση (3-2). Θα αντιμετωπίσει τώρα την Ρέιντζερς.

Champions League: Πέρασε η PSV με ανατροπή στην ανατροπή!

Τεράστια πρόκριση για την Αϊντχόφεν επί της Μονακό σε ένα επίσης τεράστιο ματς στο «Φίλιπς Στάντιον» που κρίθηκε στην παράταση (3-2). Με δύο ανατροπές στην εξέλιξή του και με νικήτρια τελικά την ολλανδική ομάδα που συνεχίζει στο δρόμο για τους ομίλους του Champions League έχοντας μπροστά της στα play off την Ρέιντζερς.

Η Αϊντχόφεν προηγήθηκε στο 21' με τον Βέερμαν παίρνοντας προβάδισμα για την πρόκριση, αλλά η Μονακό βρήκε την απάντηση στο 58' με τον Μαριπάν μετά από προσπάθεια του Εμπολό. Ο Μπεν Γεντέρ στο 70' έκανε το 1-2 από ασίστ του Μάρτινς που είχε μπει λίγο νωρίτερα στο ματς. Όμως στο 89' μια άλλη αλλαγή ήταν καθορσιτική, ο Γκουτιέρες, ο οποίος έκανε το 2-2 για την PSV και έστειλε το ματς στην παράταση. Στο 109' ο Ντε Γιονγκ έκανε την ανατροπή στην ανατροπή (!) και έβαλε την Αϊντχόφεν σε θέση οδηγού

ΑΊΝΤΧΟΦΕΝ: Μπενίτες, Εμβουενέ (77' Μπακαγιόκο), Τέζε, Ομπίσπο (88' Φαν Γκίνγκελ), Μαξ (77' Όπεγκαρντ), Σανγκαρέ, Τιλ (65' Γκουτιέρες), Βέερμαν (107' Μπρανθγουέιτ), Σαϊμπαρί (65' Σίλβα), Γκάκπο, Ντε Γιονγκ

ΜΟΝΑΚΟ: Νουμπέλ, Βάντερσον, Ντισασί, Μαριπάν, Γιάκομπς (53' Ενρίκε), Μιναμίνο (68' Μάρτινς), Φοφανά, Ματαζό (106' Λούκας), Γκολοβέν (53' Ντιατά), Φόλαντ (46' Εμπολό), Μπεν Γεντέρ (82' Ντιοπ)