Champions League: Συνεχίζει η Ντινάμο Κιέβου με νίκη στην παράταση

Η Ντινάμο Κιέβου απέκλεισε στην παράταση στην Αυστρία την Στουρμ Γκρατς (2-1 από 0-1) και συνεχίζει στα play off με αντίπαλο τώρα την Μπενφίκα για τους ομίλους του Champions League

Champions League: Συνεχίζει η Ντινάμο Κιέβου με νίκη στην παράταση

Πέρασε από την Αυστρία στην παράταση η Ντινάμο Κιέβου και θα αντιμετωπίσει στα play off την Μπενφίκα με στόχο την είσοδο στους ομίλους. Νίκησε με 2-1 την Στουρμ Γκράτς η οποία ήταν μπροστά στο σκορ στην κανονική διάρκεια με 1-0 απαντώντας στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, αλλά δεν τα κατάφερε στην εξτρά διαδικασία.

Η Στούρμ Γκρατς ισοφάρισε το σκορ της ήττας της στο πρώτο παιχνίδι ανοίγοντας το σκορ στο 33΄με τον Χόιλαντ και παρά την κατοχή των Ουκρανών κρατούσε το προβάδισμα μέχρι να πάει το ματς στην παράταση, η οποία έφερε το γκολ για τους φιλοξενούμενους με τον Βιβτσαρένκο στο 97'. Η Στούρμ έμεινε με δέκα παίκτες στο 105' καθώς αποβλήθηκε ο Σαρκάρια με δύο κίτρινες στο ίδιο λεπτό. Η Ντινάμο πέτυχε το δεύτερο γκολ στο 112' με τον Τσιγκάνκοφ

ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ: Σίμπενχαντ, Γκαζιμπέγκοβιτς, Αφενγκρούμπερ, Βούτριχ, Ντάντε (102' Σνένγκ), Στάνκοβιτς (102' Φουσεϊνι), Χιερλάντερ (103' Ντεμακού), Πρας (115' Βελς), Χόρβατ (84' Λανγκ), Σαρκάρια, Χόιλαντ (75' Λιούμπιτς)

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: Μπούστσαν, Κεντζιόρα (71' Καραβάεφ), Ζάμπαρνι, Σίροτα, Ντούμπιντσακ (71' Βιβτσαρένκο), Σαπαρένκο, Σίντορτσουκ, Σεπέλεφ (82΄Γκάρμας - 99' Αντριγιέφσκι), Μπουγιάλσκι, Τσιγκάνκοφ, Μπέσεντιν (75' Βάνατ)