Ερυθρός Αστέρας – Πιούνικ 5-0: Ετοιμάζεται για τη Μακάμπι Χάιφα

Ο Ερυθρός Αστέρας συνέτριψε 5-0 την Πιούνικ στο Βελιγράδι και μόνο με...θαύμα δεν θα βρεθεί στα playoffs του Champions League, εκεί όπου λογικά θα αναμετρηθεί με τη Μακάμπι Χάιφα. Χατ τρικ ο Μπουκαρί. 

Ερυθρός Αστέρας – Πιούνικ 5-0: Ετοιμάζεται για τη Μακάμπι Χάιφα

Μπορεί να γιορτάζει από απόψε (3/8) την πρόκριση στα playoffs του Champions League ο Ερυθρός Αστέρας. Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου στον πρώτο αγώνα, κέρδισαν στην έδρα τους με 5-0 την Πιούνικ και φυσικά για να μην προχωρήσουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση θα πρέπει στη ρεβάνς να γίνουν πράγματα και θαύματα…

Ο Αστέρας καθάρισε όχι μόνο το παιχνίδι αλλά και την πρόκριση μέσα σε ένα τέταρτο στο πρώτο ημίχρονο, με τον Γκανέζο εξτρέμ Οζμάν Μπουκαρί να σημειώνει δυο γκολ (29’ 1-0 ασίστ Κάταϊ, 44’ 3-0 ασίστ Κάνγκουα) ενώ στο 33’ ο μέσος Κινγκς Κάνγκουα είχε γράψει το 2-0 μετά την πάσα του Μπουκαρί.

Ο τελευταίος, στην επανάληψη έγραψε και το 4-0 στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης για τον Ερυθρό Αστέρα που έκανε ότι ήθελε μέσα στο γήπεδο. Μάλιστα επτά λεπτά μετά (77') ο Μίτροβιτς, διαμόρφωσε το 5-0 ύστερα από πάσα του μέσου Κινγκς Κάνγκουα από τη Ζάμπια.

Χάνει τη ρεβάνς ο Μίλαν Ρόντιτς του Ερυθρού Αστέρα γιατί στο 90' είδε την κόκκινη κάρτα.