Champions League: Η Ντιναμό Κιέβου απέκλεισε τη Φενέρμπαχτσε του Πέλκα, 1-2 στην παράταση στην Πόλη

Η Ντιναμό Κιέβου κέρδισε 2-1 τη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Πέλκα στην παράταση μέσα στην Κωνσταντινούπολη και την απέκλεισε από τη συνέχεια του Champions League. Στον 3ο προκριματικό και η Καραμπάχ, που έβγαλε νοκ-άουτ τη Ζυρίχη.

Champions League: Η Ντιναμό Κιέβου απέκλεισε τη Φενέρμπαχτσε του Πέλκα, 1-2 στην παράταση στην Πόλη

Τη μεγάλη έκπληξη έκανε η Ντιναμό Κιέβου και απέκλεισε από την συνέχεια του Champions League τη Φενέρμπαχτσε, νικώντας την 2-1 στην παράταση μέσα στην Κωνσταντινούπολη.

Μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα, η κανονική διάρκεια του επαναληπτικού στην Πόλη βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 1-1. Η Φενέρμπαχτσε έμεινε με δέκα παίκτες στο 54’ λόγω αποβολής του Γιούκτσεκ, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η Ντιναμό Κιέβου και έφτασε στο γκολ στο 57’ με τον Μπουγιάλσκι (0-1). Οι γηπεδούχοι είχαν χαμένο πέναλτι στο 70’ με τον Ένερ Βαλέντσια, αλλά στο 89’ έφτασαν τελικά στο 1-1 και πήραν το παιχνίδι στην παράταση.

Με τον Δημήτρη Πέλκα να μένει στον πάγκο και να μην χρησιμοποιείται, η Ντιναμό Κιέβου έφτασε τελικά στο γκολ στο 114’ με τον Καραβάεφ (1-2) που την χάρισε την πρόκριση για την επόμενη φάση, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό γύρο την Στουρμ Γκρατς.

Πέραν τούτου, την πρόκριση πήρε και η Καραμπάχ και θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση το νικητή του ζευγαριού Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) - Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία).

Η ομάδα του Αζερμπαϊτάν είχε κερδίσει 3-2 στο πρώτο παιχνίδι τη Ζυρίχη. Στη ρεβάνς στην Ελβετία όμως, βρέθηκε να χάνει 2-1 στην κανονική διάρκεια με αποτέλεσμα το παιχνίδι να οδηγηθεί στην παράταση. Στον επιπλέον χρόνο η Καραμπάχ έφτασε τελικά στο 2-2 με τον Ογούστου στο 98’ που της χάρισε την πρόκριση.