Champions League: «Πεντάρα» πρόκρισης η Βικτόρια Πλζεν, στον δρόμο της η Σερίφ

Η Βικτόρια Πλζεν κέρδισε (5-0) την Ελσίνκι και στη ρεβάνς στην Τσεχία και «σφράγισε» την παρουσία της στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Σερίφ. Οι Μολδαβοί απέκλεισαν τη Μάριμπορ με σκορ 1-0.

Champions League: «Πεντάρα» πρόκρισης η Βικτόρια Πλζεν, στον δρόμο της η Σερίφ

Την πρόκρισή της στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League εξασφάλισε η Βικτόρια Πλζεν και συνεχίζει το ταξίδι της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ο σύλλογος της Τσεχίας μετά την εκτός έδρας νίκη του με 2-1 επί της Ελσίνκι στο πρώτο παιχνίδι για τον 2ο προκριματικό γύρο του θεσμού, κέρδισε την αντίπαλό του και στον σημερινό αγώνα ρεβάνς με το εμφατικό 5-0.

Η Βικτόρια Πλζεν έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση στο πρώτο ημίχρονο, όταν προηγήθηκε 3-0, ενώ στην επανάληψη σημείωσε άλλα δύο τέρματα και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της. Έτσι, πέρασε στην επόμενη φάση, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει πλέον τη Σερίφ από τη Μολδαβία.

Η τελευταία επικράτησε 1-0 της Μάριμπορ στη Μολδαβία με «χρυσό» σκόρερ τον Μομό Γιανσάν, που βρήκε δίχτυα στο 88ο λεπτό της συνάντησης. Το πρώτο παιχνίδι στη Σλοβενία ανάμεσα στις δύο ομάδες είχε λήξει ισόπαλο 0-0.