Ο Μαγκντί συμβουλεύει τον Ουάρντα

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο παλαίμαιχος άσος του ΠΑΟΚ, Μαγκντί Τολμπά αναφέρθηκε στον συμπατριώτη του Αμρ Ουάρντα με αφορμή την εμφάνισή του κόντρα στη Μπενφίκα (1-1).

Ο Μαγκντί συμβουλεύει τον Ουάρντα

Ο Μαγκντί Τολμπά μίλησε στον ARENA FM 89,4 και μεταξύ άλλων είπε:

Για τον ΠΑΟΚ: «Έμαθα τα νέα για την πρόκριση επί της Βασιλείας, της Σπαρτάκ Μόσχας και τώρα για την ισοπαλία στην Πορτογαλία με την Μπενφίκα. Ο ΠΑΟΚ πάει πολύ καλά. Πιστεύω, ότι θα προκριθεί και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ”.

Για τον Ουάρντα: «Είναι καλός παίκτης, όταν προσαρμοστεί στην πειθαρχία και στο σύστημα θα βοηθήσει περισσότερο την ομάδα. Είναι νεαρός, από άλλη χώρα και πρέπει να είναι κοντά του και να τον συμβουλεύουν, το τεχνικό τιμ και ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, για να έχει μία σταθερότητα η απόδοσή του”.

Για το τι θα τον συμβούλευε: «Θα του πω να σκέφτεται μόνο τη δουλειά του και να είναι συγκεντρωμένος μόνο σ’ αυτή. Φυσικά και θα έχει φίλους και παρέες, αλλά πάντα πρέπει να κοιτάει την δουλειά του πρώτα και μετά όλα τα άλλα»

Για το εάν μπορεί να κάνει καριέρα στον ΠΑΟΚ εφάμιλλη με την δική του: «Μπορεί, εάν έχει πίστη. Είναι τυχερός που πήγε στο παγκόσμιο κύπελλο με την Αίγυπτο και έπαιξε, αλλά και ικανός γιατί έδειξε τα προσόντα του και ότι το άξιζε».

Για τα ατού του Ουάρντα: «Η ντρίπλα, η τελική πάσα και το σουτ»