Ολυμπιακός: Προετοιμασία-προσομοίωση για Μακάμπι

Βραδινή προπόνηση στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα κάνει ο Ολυμπιακός που ετοιμάζεται για τη ρεβάνς με την Μακάμπι με προσαρμογή στις συνθήκες τους αγώνα. 

Ολυμπιακός: Προετοιμασία-προσομοίωση για Μακάμπι

Στο πρώτο παιχνίδι με την Μακάμπι δεν έγινε, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς δεν άλλαξε τη συνήθειά του να μην κάνει την τελευταία προπόνηση ο Ολυμπιακός ως φιλοξενούμενος στην Ευρώπη στην έδρα του αντίπαλου. Κάτι που στη Χάιφα πιθανώς θα έπρεπε να είχε συμβεί, ώστε να προσαρμοστούν οι παίκτες καλύτερα στις συνθήκες που αντιμετώπισαν την ώρα του ματς. Όχι μόνο στη θερμοκρασία και την υγρασία, αλλά και στο τερέν.

Τώρα ο Πορτογάλος το τροποποιεί και καθώς ο καύσωνας δημιουργεί προβλήματα και στην Αττική, αποφάσισε η προπόνηση του Σαββάτου (23/7) να γίνει το βράδυ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και όχι πρωί στον Ρέντη. Κάτι που μπορεί να συμβεί και στο πρόγραμμα των επόμενων ημερών.

Ο Μαρτίνς που ετοιμάζει αλλαγές σε πρόσωπα και σχηματισμό σε σχέση με το πρώτο ματς θέλει να έχουν οι ποδοσφαιριστές του όσο δυνατόν περισσότερη προσαρμογή στις συνθήκες που θα επικρατούν την ώρα διεξαγωγής της ρεβάνς, την Τετάρτη (27/7-22.00) για το στόχο της πρόκρισης μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα.