Ολυμπιακός: Ο Τικίνιο, οι Βραζιλιάνοι και ο Μαρτίνς

Οι σειρήνες από τη Βραζιλία ηχούν στα αφτιά του Τικίνιο, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς τον υπολογίζει κανονικά και εκείνος ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού στο Ισραήλ.

Ολυμπιακός: Ο Τικίνιο, οι Βραζιλιάνοι και ο Μαρτίνς

Λίγες ώρες πριν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Χάιφα και στη Βραζιλία υπήρχαν δημοσιεύματα για σοβαρό ενδιαφέρον της Μποταφόγκο για τον Τικίνιο. Τον Πέδρο Μαρτίνς δεν τον απασχολούσαν όλα αυτά, διότι είχε στο μυαλό του να βάλει βασικό τον Βραζιλιάνο.

Όπως αποδείχτηκε στην πράξη ούτε τον 30χρονο επιθετικό τον απασχόλησαν ιδιαίτερα τα όσα γράφτηκαν στην πατρίδα του. Πράγματι φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον για τον Τικίνιο από την Μποταφόγκο και από την Ιντερνασιονάλ. Ο Σοάρες, όμως, έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το 2024 και για να φύγει θα πρέπει να ικανοποιηθεί το κλαμπ.

Αυτό είναι το ένα κρατούμενο. Το δεύτερο είναι ότι θα πρέπει να ανάψει το πράσινο φως και ο Πέδρο Μαρτίνς και να δεχτεί την πώληση του Τικίνιο. Εάν κρίνουμε από τον τρόπο που αντιμετώπισε τον Βραζιλιάνο στο πρώτο επίσημο ματς τότε δύσκολα θα γίνει κάτι τέτοιο. Μη ξεχνάμε ότι ο Τικίνιο ήρθε στην Ελλάδα κατόπιν υπόδειξης του 52χρονου προπονητή. Τον ήξερε, τον ζήτησε και από τη στιγμή που βρέθηκε ο τρόπος αποκτήθηκε.

Επίσης και ο ίδιος ο παίκτης θα πρέπει να δείξει ότι θέλει να φύγει. Ο τρόπος που έπαιξε με τη Μακάμπι δεν φανέρωσε κάποια τέτοια πρόθεση. Ο Σοάρες έδωσε μεγάλες μάχες στο γήπεδο και δεν στεκόμαστε στη φάση του γκολ. Ο κόουτς θεωρεί πολύ σημαντικό τον Βραζιλιάνο ακόμα και για να αυξάνει την κατοχή της μπάλας η ομάδα του. Φυσικά και δεν μπορεί να το κάνει μόνος του αυτό, αλλά παίζει σημαντικό ρόλο. Το τι θα γίνει με την ιστορία του Τικίνιο θα το δείξει το μέλλον, αλλά ο Μαρτίνς τον έχει κανονικά στα πλάνα του.