Μακάμπι Χάιφα-Ολυμπιακός 1-1: Η κριτική των παικτών του Μαρτίνς

Ο Τικίνιο ήταν η έκπληξη στην ενδεκάδα αλλά και ο κορυφαίος του Ολυμπιακού στο 1-1 με την Μακάμπι στη Χάιφα. Η απόδοση των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς. 

Μακάμπι Χάιφα-Ολυμπιακός 1-1: Η κριτική των παικτών του Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στην Χάιφα με τον Ζινκερνάγκελ, αλλά ισοφαρίστηκε στο τέλος από την Μακάμπι με το τυχερό γκολ του Χαζίζα, με το τελικό 1-1 να τον διατηρεί σε πρώτο ρόλο για την πρόκριση, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί καλύτερη απόδοση στη ρεβάνς. Προσπάθησαν οι Πειραιώτες, αλλά δεν κατάφεραν να αντέξουν μέχρι το τέλος και να κρατήσουν το γκολ του Ζινκερνάγκελ. Ο Τικίνιο ήταν ο κορυφαίος παρότι η συμμετοχή του δεν ήταν αναμενόμενη.

Η κριτική των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς

ΒΑΤΣΛΙΚ: Έκανε σπουδαία απόκρουση στο τέλος και απέτρεψε την ολική ανατροπή στις καθυστερήσεις. Με καλές περισσότερο στιγμές στη διάρκεια του ματς.

ΒΡΣΑΛΙΚΟ: Είναι φανερό ότι ακόμη βρίσκεται πίσω σε ετοιμότητα, αλλά η δεδομένη ποιότητά του φάνηκε αρκετές φορές στη Χάιφα. Είχε λάθη, είχε και δυναμισμό.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Ξεκίνησε πολύ δυνατά και φάνηκε ότι θα κάνξει καλό ματς, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, ειδικά επιθετικά.

ΣΙΣΕ: Στο τέλος φαινόταν να καθαρίζει κάθε φάση, εκτός από την… κρίσιμη. Δεν είχε την εντυπωσιακή παρουσία που μας έχει συνηθίσει.

ΜΑΝΩΛΑΣ: Πιο σταθερός γενικά και με κάποιες αποτελεσματικές παρεμβάσεις, χωρίς κι αυτός να αποφύγει λάθη σε τοποθετήσεις.

ΕΜΒΙΛΑ: Με καλές και κακές στιγμές ο Γάλλος, επίσης είναι φανερό ότι χρειάζεται χρόνο για να επανέλθει στα γνωστά επίπεδα.

ΚΑΝΕ: Άλλο ένα καλό και με ενέργεια παιχνίδι στη μεσαία γραμμή, αλλά δεν αρκεί για να μπορεί ο Ολυμπιακός να ελέγχει το κέντρο σε τέτοια ματς.

ΑΓΚΙΜΠΟΥ: Δεν ήταν καλός, έκανε αρκετά λάθη, φάνηκε ανέτοιμος.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Σε τρέξιμο και σε τακτική έφτασε κοντά στα στάνταρντ του, επιθετικά προσπάθησε να γίνει απειλητικός, αλλά δεν τα κατάφερε.

ΖΙΝΚΕΡΝΑΓΚΕΛ: Κυνήγησε τη φάση στο γκολ ξεφεύγοντας από τον Κορνού για να βρεθεί στο άδειο τέρμα. Δεν ήταν τόσο απλό όσο φάνηκε. Είχε καλές επαφές, αντικαταστάθηκε για να υπάρξει περισσότερο aggressive παιχνίδι στην επίθεση.

ΤΙΚΙΝΙΟ: Έκπληξη η παρουσία του στην ενδεκάδα, όχι η απόδοσή του καθώς πρόκειται για έναν φορ με μεγάλες παραστάσεις. Δυνατός, ψηλά και χαμηλά, επικίνδυνος και με πολλές αντοχές. Ο κορυφαίος στο ματς.

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ: Έδωσε αρκετά στο ξεκίνημα της συμμετοχής του στο β’ μέρος, μπορούσε να είχε βρει και γκολ, αλλά και να γίνει δημιουργός στη σέντρα που έκοψε ο Πλάνιτς. Ίσως η παρουσία του από την αρχή να ήταν πιο σωστή επιλογή

ΑΜΠΟΥΜΠΑΚΑΡ ΚΑΜΑΡΑ: Έπαιξε στο δεύτερο μέρος και στα δύο άκρα, αλλά και ως δεύτερος φορ στο τέλος. Είχε διάθεση, μπήκε σε φάσεις, μπορούσε περισσότερα και σίγουρα θα τα δούμε άμεσα.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Θέλησε να πάρει πράγματα στην κατοχή ο Μαρτίνς όταν τον έβαλε αλλά ο διεθνής μέσος δεν πρόσφερε όσα μπορεί. Και στη φάση του γκολ θα μπορούσε να είχε διώξει πριν από το γύρισμα στα τυφλά του Χαζίζα.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Μπήκε ως τρίτος στόπερ, φάνηκε να δένει όλη την άμυνα αλλά ήρθε η φάση της ισοφάρισης για να μη δικαιώσει την επιλογή Μαρτίνς για τους τρεις στόπερ.

ΑΒΙΛΑ: Μπήκε κι αυτός στο τέλος για να συμμετάσχει στη διατήρηση της νίκης, χωρίς να φανεί σε κάτι ιδιαίτερο στο παιχνίδι.