Ελσίνκι - Βικτόρια Πλζεν 1-2: «Διπλό» στη Φινλανδία οι Τσέχοι

Η Βικτόρια Πλζεν επιβλήθηκε 2-1 της Ελσίνκι, που την φέρνει πιο κοντά στην πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League ενόψει της ρεβάνς στην έδρα της. Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων του 2ου προκριματικού γύρου.

Ελσίνκι - Βικτόρια Πλζεν 1-2: «Διπλό» στη Φινλανδία οι Τσέχοι

Η Βικτόρια Πλζεν βγήκε μεγάλη κερδισμένη από την πρώτη μάχη με αντίπαλο την Ελσίνκι για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο σύλλογος της Τσεχίας κέρδισε 2-1 την αντίπαλό του στη Φινλανδία, που τον φέρνει πιο κοντά στην επόμενη φάση του θεσμού ενόψει και της ρεβάνς στην έδρα του την επόμενη εβδομάδα.

Οι φιλοξενούμενοι έπιασαν στον… ύπνο την Ελσίνκι και άνοιξαν το σκορ μόλις στο έκτο λεπτό της συνάντησης με το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Τσορί. Τι κι αν ο Ραντούλοβιτς «απάντησε» για την Ελσίνκι στο 50’ ισοφαρίζοντας σε 1-1, η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ.

Μόλις επτά λεπτά αργότερα (57') η Βικτόρια Πλζεν έφτασε και στο 1-2 με τον Κόπιτς που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της συνάντησης.

Ο επαναληπτικός αγώνας των δύο συλλόγων είναι προγραμματισμένος για τις 26 Ιουλίου στο Πλζεν.

Το προφίλ του 2ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 19 Ιουλίου
Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν)-Ζυρίχη (Ελβετία) 3-2, Ζαλγκίρις (Λιθουανία)-Μάλμε (Σουηδία) 1-0, Πιούνικ (Αρμενία)-Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο) 0-1, Λουντογκόρετς (Βουλγαρία)-Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία) 3-0, Μίντιλαντ (Δανία)-ΑΕΚ Λάρνακας (Κύπρος) 1-1, Λίνφιλντ (Β.Ιρλανδία)-ΜπόντοΓκλιμτ (Νορβηγία) 1-0, Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)-Σκούπι (Β. Μακεδονία) 2-2

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ
Ελσίνκι (Φινλανδία)-Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία) 1-2
20.15: Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ)-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ)
21.00: Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία) – Φενέρμπαχτσε (Τουρκία), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία)-Σλόβαν Μπρατισλάβα (Σλοβακία)
21.15: Μάριμπορ (Σλοβενία)-Σερίφ (Μολδαβία)

*Οι ρεβάνς θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα (26/27 Ιουλίου)