Μίντιλαντ - ΑΕΚ Λάρνακας 1-1: Mε νίκη στην Kύπρο περνά στον 3ο προκριματικό του Champions League!

H ΑΕΚ Λάρνακας κατάφερε να πάρει ισοπαλία 1-1 στη Δανία κόντρα στην Μίντιλαντ και πλέον με οποιαδήποτε νίκη επί Κυπριακού εδάφους την επόμενη εβδομάδα προκρίνεται στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Μίντιλαντ - ΑΕΚ Λάρνακας 1-1: Mε νίκη στην Kύπρο περνά στον 3ο προκριματικό του Champions League!

Με αποτέλεσμα που της δίνει το δικαίωμα να ελπίζει βάσιμα για πρόκριση στον 3ο προκριματικό του Champions League θα επιστρέψει από τη Δανία η ΑΕΚ Λάρνακας.

Η πρωταθλήτρια Κύπρου αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Μίντιλαντ στην «MCH Arena» και με οποιαδήποτε νίκη στη Λάρνακα την Τρίτη, 26 Ιουλίου (18:30) περνάει!

Στο πρώτο ημίχρονο οι Δανοί ήταν καλύτεροι, είχαν δύο δοκάρια με τον Ντρέγερ και τον Τσιλούφια κι ακυρωθέν γκολ του τελευταίου, αλλά στο β’ μέρος η ΑΕΚ ανέβασε την απόδοσή της και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον Γκιούρτσο στο 81’!

Η χαρά της όμως δεν κράτησε για πολύ, μόλις τρία λεπτά αφού στο 84’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Σβιατσένκο έπειτα από λανθασμένη έξοδο του Πίριτς.

Η Μίντζιλαντ πίεσε για δεύτερο γκολ, αλλά η ΑΕΚ κράτησε το 1-1 και πλέον η πρόκριση θα κριθεί σε μία βδομάδα στη… δική της Αρένα!

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΜΙΝΤΖΙΛΑΝΤ: Όλαφσον, Ντάλσγκααρντ, Σβιατσένκο, Ζουνίνιο, Άντερσον (610′ Θίκοσεν), Παουλίνιο (60′ Ντιρ), Ονιέντικα, Εβάντερ (44′ Τσαρλς), Ίσακσεν (76′ Κάμπα), Τσιλούφια (60′ Λιντ), Ντέγερ.

ΑΕΚ: Πίριτς, Μιλίτσεβιτς, Τόμοβιτς, Χριστοφόρου (72′ Ροσάλες), Γκαρσία, Λουΐς Γκουστάβο, Σανχούρχο, Γκιούρτσο (90′ Γκονζάλεθ), Φαράζ (82′ Μάμας), Τρισκόφσκι (82′ Άλτμαν), Ολατούντζι