Ολυμπιακός: Η αποστολή για τον αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού για τον πρώτο αγώνα με αντίπαλο τη Μακάμπι Χάιφα. 

Ολυμπιακός: Η αποστολή για τον αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Ισραήλ για τον πρώτο αγώνα με αντίπαλο τη Μακάμπι Χάιφα. Αναλυτικά η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας.

Αλλαγές για τον Ολυμπιακό στην αποστολή και στη λίστα για τους αγώνες με την Μακάμπι. Στο πρώτο ματς της Χάιφα δεν μπορούν να αγωνιστούν λόγω ενοχλήσεων οι Ανδρούτσος, Χασάν και Μπα και έτσι ο προπονητής του Ολυμπιακού επανέφερε στο πλάνο τους Άβιλα και Κούντε.

«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας παιχνίδι εναντίον της Maccabi Haifa, που θα γίνει την Τετάρτη (20/7, 20.00, Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός), στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του ChampionsLeague.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, αμέσως μετά το τέλος του προγράμματος, έκανε γνωστή την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αγκιμπού Καμαρά, Άβιλα, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Σισέ, Ελ Αραμπί, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κανέ, Κούντε, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Ραντζέλοβιτς, Τικίνιο, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρσάλικο, Ζινκερνάγκελ», αναφέρει η ΠΑΕ Ολυμπιακός.