Βλαχοδήμος: «Ο ΠΑΟΚ έκανε γκολ τη μοναδική του ευκαιρία»

Μπορεί να έχασαν τη νίκη οι Πορτογάλοι της Μπενφίκα στο χθεσινό παιχνίδι του Ντα Λουζ, αλλά δεν έδειξαν απογοήτευση για το ενδεχόμενο της πρόκρισης στον επαναληπτικό της Θεσσαλονίκης.

Βλαχοδήμος: «Ο ΠΑΟΚ έκανε γκολ τη μοναδική του ευκαιρία»
Eurokinissi

Ο αρχηγός της Μπενφίκα, Ζαρντέλ τόνισε πως η πορτογαλική ομάδα ήταν ανώτερη από τον ΠΑΟΚ και άξιζε κάτι καλύτερο:
«Δεν είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, αλλά με την εικόνα ναι. Κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι, εξουδετερώνοντας τις δυνάμεις του ΠΑΟΚ. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, δυστυχώς δεν μπορέσαμε να υλοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας. Αυτό το παιχνίδι μας δίνει εμπιστοσύνη, διότι γνωρίζουμε ότι έχουμε όλες τις δυνατότητες για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει επιστροφή τώρα και πρέπει να επικεντρωθούμε στο δεύτερο παιχνίδι».


Επίσης ο Ελληνας τερματοφύλακας της Μπενφίκα Οδυσσέας Βλαχοδήμος μίλησε και είπε: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να τις εκμεταλλευτούμε, ενώ ο ΠΑΟΚ έκανε γκολ τη μοναδική ευκαιρία που έκανε. Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε πολλές ευκαιρίες».

Σχετικά με τον επαναληπτικό: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά δείξαμε ότι είμαστε ισχυροί. Αν παίξουμε με τον ίδιο τρόπο, νομίζω πώς έχουμε πιθανότητες για να περάσουμε».