Ενδιαφέρον των Πορτογάλων για Μαρτίνς και Ζέσους

Οι κληρώσεις του Ολυμπιακού και της Φενερμπαχτσέ στο Champions League αναλύθηκαν με ενδιαφέρον στην Πορτογαλία λόγω Πέδρο Μαρτίνς και Ζόρζε Ζέσους

Ενδιαφέρον των Πορτογάλων για Μαρτίνς και Ζέσους

Ο Ολυμπιακός και η Φενερμπαχτσέ είναι δύο από τις ομάδες που δίνουν προκριματικούς αγώνες στο Champions League με στόχο τη συμμετοχή τους στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Και οι κληρώσεις που έγιναν σήμερα τόσο για το Champions League όσο και (για την περίπτωση αποκλεισμού) για το Europa League αναλύθηκαν σε αρκετή έκταση για την ελληνική και την τουρκική ομάδα στην... Πορτογαλία.

Κι αυτό γιατί τα δύο κλαμπ έχουν Πορτογάλους προπονητές, με τον Πέδρο Μαρτίνς του Ολυμπιακού και τον Ζόρζε Ζέσους της Φενέρ να είναι οι δύο μοναδικοί τεχνικοί από τη συγκεκριμένη χώρα που συμμετέχουν στα θερινά προκριματικά.

Οι Πορτογάλοι εκτιμούν ότι και οι δύο ομάδες μπορούν να προκριθούν στους ομίλους παρά τις δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν. Ο Ζέσους με την Μπενφίκα είχε φτάσει δύο φορές στον τελικό του Europa League αλλά δεν είχε καταφέρει να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τροπαίου σε κάποια από αυτές.