Ολυμπιακός: Το είχε προαναγγείλει για Κανέ ο Μαρτίνς!

Έκπληξη στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού θα ήταν αν δεν είχε συμπεριληφθεί ο Μαμαντού Κανέ και τη θέση του είχε πάρει ο Πιερ Κούντε.

Ολυμπιακός: Το είχε προαναγγείλει για Κανέ ο Μαρτίνς!

Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται ότι δεν πείστηκε από την προσπάθεια που έκανε ο Πιερ Κούντε στα τελειώματα της περασμένης σεζόν, αλλά και στο μεγαλύτερο κομμάτι της προετοιμασίας στην Αυστρία. Μπορεί ο Καμερουνέζος να μην γοήτευσε στα φιλικά όσο στα επίσημα ματς της προηγούμενης χρονιάς, αλλά στις προπονήσεις έβγαζε μία διάθεση σαν να ήθελε να πει στον Μαρτίνς ότι «είμαι κι εγώ εδώ».

Τελικά, ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε τις αποφάσεις του και αποφάσισε να αποκλείσει τον Κούντε από την ευρωπαϊκή λίστα για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League και τα ματς με την Μακάμπι Χάιφα.

Δεν ήταν και λίγοι εκείνοι που απόρησαν με την απόφασή του να αφήσει έξω τον Κούντε και να πάρει τον Κανέ.

Πρώτον, είναι τελείως διαφορετικού τύπου ποδοσφαιριστές. Ο Κανέ είναι κλασικός «κόφτης» στα μάτια του Μαρτίνς.

Δεύτερον, θα αποτελούσε τεράστια έκπληξη αν ο 25χρονος χαφ από την Γουινέα δεν έβλεπε το όνομά του στη λίστα.

Σαν χθες θυμόμαστε τις δηλώσεις που έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς στους απεσταλμένους δημοσιογράφους στην Αυστρία κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Εκεί λοιπόν ο Πορτογάλος τεχνικός είχε προαναγγείλει ουσιαστικά τις εξελίξεις, ότι ο Κανέ υπολογίζεται κανονικότατα για τη νέα σεζόν.

Συν τοις άλλοις, μην αποκλείσετε καθόλου το ενδεχόμενο ο Κανέ να πάρει ακόμα και φανέλα βασικού την Τετάρτη (20/7) στο Ισραήλ. Μην αποκλείσετε την πιθανότητα ο Αφρικανός αμυντικός μέσος να βρεθεί πλάι στον Γιαν Εμβιλά, σε μία προσπάθεια δηλαδή να θωρακίσει στον μέγιστο βαθμό τον άξονα της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού.