Ντουντελάνζ – Τίρανα 1-0: Ο Ναντέρ έδωσε τη λύση στην ομάδα του Λουξεμβούργου

Η Ντουντελάνζ με γκολ του Χασάν Ναντέρ στο 71’ κέρδισε 1-0 τα Τίρανα στο Λουξεμβούργο, που την φέρνει πιο κοντά στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ντουντελάνζ – Τίρανα 1-0: Ο Ναντέρ έδωσε τη λύση στην ομάδα του Λουξεμβούργου

Το πρώτο λόγο απέκτησε η Ντουντελάνζ στη μάχη με τα Τίρανα για την πρόκριση στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

O σύλλογος του Λουξεμβούργου επιβλήθηκε 1-0 εντός έδρας της αντιπάλου του στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τον 1ο προκριματικό γύρο του ευρωπαϊκού θεσμού και περιμένει πλέον τη ρεβάνς στην Αλβανία την επόμενη εβδομάδα (12/7).

Έπειτα από ένα «στείρο» πρώτο 45λεπτο, κατά το οποίο και οι δύο ομάδες δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 54’ λόγω αποβολής του 32χρονου αμυντικού Μεντί Κιρχ.

Στο 68’ όμως αντίκρυσε δεύτερη κάρτα και ο Λίμαϊ των φιλοξενούμενων, ώσπου στο 71’ ήρθε τελικά το γκολ του Χασάν Ναντέρ που έδωσε το προβάδισμα στη Ντουντελάνζ (1-0).

Ως το φινάλε τα Τίρανα δεν κατάφεραν να απαντήσουν και η ομάδα του Λουξεμβούργου πανηγύρισε στο φινάλε τη νίκη, που της δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού.