Μάλμε – Βίκινγκουρ 3-2: Οι Σουηδοί έκαναν το πρώτο βήμα

Η Μάλμε κέρδισε 3-2 την Βίκινγκουρ στη Σουηδία κι έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League ενόψει της ρεβάνς στην Ισλανδία (12/7).

Μάλμε – Βίκινγκουρ 3-2: Οι Σουηδοί έκαναν το πρώτο βήμα

Ένα καθοριστικό βήμα για την είσοδό της στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League έκανε η Μάλμε.

Ο σύλλογος της Σουηδίας κέρδισε 3-2 εντός έδρας την Βίκινγκουρ στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τον 1ο προκριματικό γύρο του θεσμού, που τον φέρνει πολύ κοντά στην πρόκριση ενόψει της ρεβάνς στην Ισλανδία την επόμενη εβδομάδα (12/7).

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 16ο λεπτό της συνάντησης με το τέρμα που σημείωσε ο Όλσον. Η απάντηση της Βίκινγκουρ ήρθε στο 38’ με τον Ίγκνασον (1-1), ωστόσο μόλις ένα λεπτό αργότερα (39’) ο σκόρερ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε από το ματς, αφήνοντας έτσι την ομάδα του με δέκα παίκτες στο ματς.

Η Μάλμε εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και πριν το φινάλε του 45λεπτου ξαναπήρε τελικά το προβάδισμα (2-1) με το τέρμα που σημείωσε ο Τοϊβόνεν στο 42’.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έφτασαν τελικά και σε τρίτο γκολ, με τον Μπιρμάντσεβιτς στο 84’ για το 3-1, πριν ο Γκούντιονσον μειώσει στο 93’ για την Βίκινγκουρ διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 3-2.