Πιούνικ – Κλουζ 0-0: Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς

Πιούνικ και Κλουζ έμειναν στο 0-0 στο Γιερεβάν στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τον 1ο προκριματικό γύρο του Champions League και έδωσαν ραντεβού στη ρεβάνς στη Ρουμανία (13/7).

Πιούνικ – Κλουζ 0-0: Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Πιούνικ και Κλουζ στη μάχη για την πρόκριση στον 2ο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, του Champions League.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο «λευκό» 0-0 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι που διεξήχθη στο Γιερεβάν της Αρμενίας για τον 1ο προκριματικό γύρο του θεσμού και έπειτα από αυτή την εξέλιξη θα λύσουν τις διαφορές τους στη ρεβάνς στη Ρουμανία την επόμενη εβδομάδα (13/7), με έπαθλο το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση.

Τόσο κατά τη διάρκεια του πρώτου όσο και του δευτέρου ημιχρόνου Πιούνικ και Κλουζ είχαν ευκαιρίες για να φτάσουν σε ένα γκολ, ωστόσο τις είδαν να περνούν ανεκμετάλλευτες και έμειναν «άσφαιρες» ως το σφύριγμα του διαιτητή για τη λήξη της συνάντησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αποστολή της πρωταθλήτριας Ρουμανίας βρισκόταν και ο Κάρλο Μπρούτσιτς, που στο πρόσφατο παρελθόν είχε αγωνιστεί και στη χώρα μας με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης.